2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من داشتم انجمن نو عروس میخوندم صفحه 77 یه کابری گفته بودن که روغن نیلام پلاس یه عطاری تو همدان بهش دادن 70 تومن خیلی هم راضی بودن عکسشم گذاشتن 23 تیر 93 این پیامو گذاشتن
2805
ممنون شالی جون که اینطور پس تحقیقاتت درمورد ریجن این اطلاعاتت بوده.اوهوم راستش امروز رفتم ازمایش خون دادم152هزارتومن شد با دفترچه دخترا چقدر گرونه هزینه ازمایش.بدون دفترچه میشد210هزارتومن بعدش رفتم واسه ماه دوم هیروویت بخرم گفتن تموم کردیم مجبور شدم اناکپس بخرم. امیدوارم این یکی تقلبی نباشه. تابستون64تومن دادم به ریجن دایت انگار انداختم اون پولو تو جوی اب حالا میخاستم3ماه بخورم خداروشکر نخریدم.
آره پری جون اینجوریا آناکپس هم خوبه، حالا یه سرچ کاملی هم راجع به این دو تا بکنم ببینم هر کدوم چیا دارن، ولی پری جون مکمل هات رو اینقدر عوض نکن، بهتره که 3 ماه از یکی بخوری تا نتیجه بهتر بگیری
شالی جون عزیزم اخه فقط یه داروخونه که نزدیک مطب دکتر پوست و مو هس.توشهرما هیروویت میفروشه. گف تموم کردم. مطمئنم بعدازعیدمیارن.منم نمیتونستم 15روز عید قرص نخورم منتظربشم تاببینم کی میرسه این قرص.بخاطرهمین دیگه مجبور شدم واسه ماه دوم اناکپس بخرم. البته فکر نکنم بد باشه.دکتر واسه ماه اول نیکهل جون ریجن واناکپس داده بود و واسه ماه دومش فقط اناکپس مکملا اگر تقلبی نباشن.فرق زیادی باهم ندارن. تو حتما تو ازمایش خونت خیلی مجهولا رو باید تعیین مقدار میکردی که انقدر قیمتش رفت بالا ای کاش من دکتر میشدم.با10مدرک میگرفتم.فوقش راحت میرفتم بیمارستان دکترمیشدم کلی پول گیرم میومد. بهتر از این بودکه نیلم50تومنی رو بدم150تومن
زینب پست ها : 255 عضویت:1393/5/121393/12/23 - 12:40 عصر بچه ها من داشتم انجمن نو عروس میخوندم صفحه 77 یه کابری گفته بودن که روغن نیلام پلاس یه عطاری تو همدان بهش دادن 70 تومن خیلی هم راضی بودن عکسشم گذاشتن 23 تیر 93 این پیامو گذاشتن زینب جون منم چندماه پیش اینو تو نوعروس خوندم عکسشو سیو کردم .نیلم که عکشو گذاشت تو تاپیکش فهمیدم همونه بخاطر همین می خوام سفارش بدم ولی میترسم تقلبی باشه
پری جون ایشالا که اینم عالیه روی موهات و روند رشد موهات همین جوری عالی باشه یه قرص دیگه هم الان تجویز میکنن: Health in & out داروخونه مرکزی!! تازه گفت عالیه، بعد رفتم چک کردم دیدم شرکتش همچین قرصی رو نداره Beauty in & out داره!! نمیدونم والا!!! ای خداااا ببین کجا زندگی میکنیم! همه چیزو بهمون میندازن!!
2810