2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست
کامرون جون عزیزم شما که زحمت میکشی اینقدر عالی جواب میدی، این سوال منم جواب بده عزیزم، میزان مصرفش چقدر باشه؟؟ مثلا نخل اره ای رو چه مقدار در روز و چه جوری استفاده کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بچه ها اگه میشه به منم یه کمکی بکنید. امروز رنگ گذاشتم، موهام تو حموم 20، 30تایی ریخت، بیشتر از همیشه، دو روز گذشته به موهام استراحت دادم و امروز رنگ گذاشت، تصمیم دارم دو روز آینده هم ماسک ندارم و هر شب از محلول ساختنی که دکتر داده استفاده کنم ، یه بار در هفته هم ترکیبی بذارم تا دوره محلول کامل بشه و بعد دوباره ماسکهای گیاهی رو مرتب استفاده کنم، به نظرتون تصمیم درستیه؟
شالی جان ببخش دیر جواب میدم. راستش من اول که افتضاح ریزش داشتم. یعنی در عرض یک سال موهام یک سوم شد. همه روشا رو میرفتم که یاس اومد تاپیک زد روش بدون شامپو. چون موهام خیلی خیلی چرب بود جرات نکردم اول این روش رو برم. بعد که دیوونه داشتم میشدم از ریزش گفتم این روش رو من هم انجام بدم. البته بگم آزمایشام کاملا سالم بود و هیچیم کم و زیاد نبود. تغذیه مو همزمان کامل درست کردم. میوه و سبزیجات و لبنیات، مغزها .. سرخ کردنی دوهفته ای یکبار میخورم. سبوس برنج به غذام اضافه میکنم و نون میپزم که کلی بش سبوس گندم اضافه میکنم. و روش بدون شامپو رو هم ادامه میدم. الان خدا رو صد هزار مرتبه شکر ریزش روزی نهایت تو حموم و بعدش 20 تا دونه است. روزای دیگه10 تا اینطورا. البته هر یه روز درمیون به جای شامپو موهامو با حنای خیلی رقیق شده میشورم و موهام اصلا اصلا چرب نیست دیگه مثل اولا. الان سه ماهه که این روش رو رفتم. موهام خیلی تمیزه و دیگه احتمالا هرگز شامپو نمیزنم و همین روشهارو ادامه میدم. البته روغن ترکیبی دارم که بزنم وخیلی هم خوبه ولی نمیدونم چرا وقتی انگشتامو روغنی میکنم میبرم لای موهام یه عالمه موهای 1 سانتی و 2 سانتی میچسبه به دستم. برا همین فعلا نمیخوام بزنم. تا ریشه موهام کامل محکم شه بعد روغن ترکیبی و ماساژ رو انجام میدم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
2810