2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست
بچه ها من رفتم دکتر بلاخره، چربی بالا، ویتامین d پایین، پرولاکتین هم بالا، کسی راجع به این پرولاکتین چیزی میدونه؟ ؟؟؟!دکتر برای من مکمل ریجن و anacaps داد، ریجن 30 تا و اون یکی هم 60تا،باهاش راجع به ماینوکسیدیل و محلول های دیگه صحبت کردم. گفت به نظر من لازم نیست همون درمانهای گیاهی خودت رو به همراه مکملها و یه محلول ساختنی که گفت ماینو توش نیست ادامه بده، شامپو کلوران هم گفت استفاده کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم قرص Anacaps آناکپس http://www.darukade.com/Products/DAK-4957/Anacaps مشخصه ها : - موها را تغذیه نموده ، منجر به تسریع رشد موها و جلوگیری از فرآیند پیری می گردد. - نمک های معدنی و عناصر ضروری که موها را درخشنده می سازند - مجموعه ای از ویتامین های B5، B6، B8، PP، E مورد نیاز جهت سلامت و زیبایی پوست - Soya Isoflavones با فعالیت ضد رادیکالی و اثر مفید بر روی مکانیسم های رشد مو - تقویت پیاز مو موارد مصرف : درمان خوراکی انواع ریزش های موی سر و تقویت بافت مو و ناخن شرایط نگهداری : در جای خشک و زیر 25 درجه سانتیگراد نگهداری نمایید. روش مصرف : برای سلامت و زیبایی موها دو کپسول در صبح به همراه یک لیوان بزرگ آب مصرف شود. در موارد ریزش مو به تنهایی یا همراه با درمان های موضعی ریزش مو استفاده گردد. مدت درمان حداقل سه ماه است . توضیحات : محصولات دوکری با بهره گیری از تحقیقات بنیادی در سطح بسیار بالا در حوزه مو تهیه و تولید می شوند. موها هرگز ساختاری بی جان نیستند، بلکه در واقع اندام هایی حقیقی و جاندار هستند که چرخه زندگی آنها (رشد، استراحت، ریزش) شامل یک سری مکانیسم های فیزیولوژیک است که عبارتند از: سلولهای غشاء، میانی پوست (درمیس) ، اپیدرم، رگها، هورمون ها، عوامل رشد، پروتئین ها، ویتامین ها و ... که همه برای سلامت مو لازم و ضروری هستند. ارزیابی مکرر و مداوم سودمندی این محصولات: اثرات مفید محصولات دوکری با آزمایشات بالینی که تحت نظارت درماتولوژیک انجام می شوند، قبل از درمان، در طول درمان و پس از آن سنجیده و تأیید می شوند: آزمایشات فیزیکی : • وضعیت یا حالت مو • درجه خشکی مو یا ترشح بیش از حد سبوم توسط پوست سر • شدت شوره • احتمال خارش • ضخامت مو، استحکام هر یک از شاخه های مو به تنهایی و وجود یا عدم وجود نواحی کم پشت مطالعات زیست شناسی : • شاخص ترشح بیش از حد سبوم • تعداد و ظاهر پوسته های شوره • ظاهر مو زیرمیکروسکوپ • قطر یا ضخامت مو • رشد یا وزن موها که به روش فوتو تریکوگرام اندازه گیری میشوند (آزمایش موها با استفاده از تکنیک عکاسی) علاوه بر این مطالعات جهت تعیین کیفیت و سودمندی، ارزیابی تکمیلی دیگری نیز با دقت زیاد به منظور قابلیت پذیرش این محصولات انجام می گیرد. حس خوشایند استفاده از شامپو ها و محصولات مراقبت از موی دوکری، پارامتر دیگری در تولید این محصولات می باشد.
سلام ممنون پری جان راستش دیگه چشمم ترسیده بخوام لوسیونی استفاده کنم پری جون من دست وپاشکسته این روشارو انجام میدم ولی از بعد عید میخوام حتما شروع کنم الان سرکار میرم وقت نمیکنم شب که میام خونه فقط به فکر خوابم پری جون به شمام گفتن که روغن نارگیل مالشی وخوراکی یا نه؟ آقای حامی اگه استفاده کردین وجواب گرفتین لطفا بگین
راستش من استفاده نکردم ولی چون دکتر باریک بین با ماینوکسیدیل تجویز میکنه به نظر خوبه ولی به نظر من اگه مشکلتون هورمونی هست این محلول های تقویتی تاثیری نداره و باید مشکلتون رو از داخل بدن رفع کنید و در کنار این اقدام از این محلول ها استفاده کنید. میدونید مثل چی هست , مثل اینه که یه درخت از ریشه و داخل خاک بیمار شده اونوقت بیای رو برگ هاش رو سم بپاشی و تقویت کنی
قیمت محلولش 16000 تومان هست , اینطور که خود سازنده نوشته , (( در مدت زمان دو ماه تغییرات اساسی رو مشاهده میکنید)) به نظرمن محلول های ایرانی بیشتر ارزش استفاده کردن دارن تا خارجی , چون تو ایران محلول های خارجی احتمال اینکه تقلبی باشه زیاده, از طرفی 16000 تومان برای مدت دو ماه پول زیادی نیست
سلام زینب جون نه من ازش چیزی نپرسیدم که نوع نارگیل مالشیه یا خوراکی چون بچه ها تاییدش کرده بودن نیازی به پرسش ندیدم. ودر مورد هورمونا ریزش موی من از نوع آندروژنیک هستش شالی جون من دیشب درمورد خارمریم تحقیق کردم گفته شده بود که روی غدد فوق کلیه اثر گذاره.اگر جای تو بودم ازش استفاده میکردم. من خودم چون میخام برم آزمایش بدم سعی میکنم فعلا ازچیزی استفاده نکنم تا ازمایشم موارد درست رو نشون بده. البته فکر کنم نباید از هیروویتم استفاده میکردم. نمیدونم اما بعداز آزمایش حتما از دانه خارمریم استفاده میکنم.قرصشم گویا توداروخونه ها هس که باید روزی 3تا خورده بشه.لیورگل70 فک کنم تمام علت ریزش مو چه ارثی وغیرارثی وابسته به کلیه وکبد باشه.چرا که از غدد کلیه هورمونا ترشح میشن هرچی سلامتشونو بیشتر تامین کنیم بهتره. و سودای کلیه رو با آفتیمون از بین میبرند.که بهترین شکل استفادش اب پنیر هستش. اینا درمانای خوبین. برطرف شدن مشکل تستوسترون هم با تخم کدو امکان پذیره حالا باید برم ازمایش تاببینم درمان اصلی چیه
ممنون دوستان و ممنون پری جون :) راستش من برعکس شما اصلا به محلول ها و شامپوهای ایرانی اعتماد ندارم. این پروژست نلا، خارجی اش قبلا داخل ایران می اومد که دیگه الان نیست، اسمش هم بود پروژسترون نلی،دکتری که بهم این محلول رو معرفی کرد گفت اگه بتونی خارجیشو گیر بیاری عالیه. من خودم یکی دو تا محلول خارجی پیدا کردم که ترکیباتش عالیه ولی واقعا نمیدونم چه جوابی میدن، توی اینترنت هم نظرات متفاوتی راجع به همشون پیدا میشه، بعضی ها راضین و بعضی ها کامل ناراضی.
زینب جان من هنو ریزش رو دارم الان 4 ماه سیستین ب 6 می خورم رویش دارم اما ریزش غالبتره جدیدا رونم پر ترک شده می گم نکنه به خاطر سیستین ب 6 باشه مشکل موهام کم بود بدنم داره ترک ترک می شه
2810