2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
هما جون راحت باش عزیزم، هر سوالی درای بپرس. آملا رو به تنهایی استفاده کن، نیم ساعت روی سرت بمونه. روغن ها رو میتونین به ساقه هم بمالین. مخصوصا آملا یا نارگیل و اگه موهاتون خشکه. در هر حال ساقه و ریشه موردی نداره. امروز اتفاقا داشتم یه مقاله خارجی راجع به ریزش مو میخوندم، نوشته بود هرجا مشکل روحی، عاطفی،.. واستون پیش اومد حتما بعدش منتظر ریزش باشین!! عزیزم من خودم ریجن نمیخورم الان. well woman میخورم. اما زمانی که ریجن میخوردم خیلی ازش راضی بودم. اگه ریزش مو شدید دارین ریجن بخورین وگرنه به نظرم یه قرص مولتی ویتامین روزانه یا تغذیه مناسب هم جواب میده، اینو به شرایط خودتون نگاه کنین. ولی ریجن دایت قرص عالی بود به نظرم.
ریزش خیلی ندارم.بیشتر دلم میخواد رویش داشته باشم حد اقل یه کمی که کف سرم معلوم نباشه من فکر کنم هر کدوم مکملا رو یه دوره امتحان کنم ببینم کدوم بهتر جواب میده از امروز یه کلسیمی میخورم که زینک داره
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چک نکردم. فک کنم بهتره بعد عید یه از بدم برای تعیین سطح هورمونا وویتامین در ضمن یادم رفت بگم 11 ساله قرص تیروئید میخورم از شما دختر نازنین هم بسیار سپاسگذارم که با حوصله جواب سئوالم رو دادین وهمینطور ترانه گل و کامرون عزیزم دعا میکنم خرمن خرمن رویش داشته باشین وتمام بچه های تاپیک میبوسمت گل ناز
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
پری جون من ترجیحم اینه الان راه های موضعی رو برم، اگه لازم شد قرص بخورم، برای همین فکر کردم محلول dht بلاکر پیدا کنم. پری جون پس شما هم ریزش موی ارثی دارین. در روز چه مقدار موهات میریزه؟؟
شالی جون پس اصلا به روش گیاهی اکتفا نکن بنظرم زمان وانرژی رو از دست میدی ممکنه خسته هم بشی بنظرمن از هردوش باهم استفاده کن.منم حدود یکماهه که دارم از لوسیون استفاده میکنم. بنظرم همون سال قبل که با این سایت اشنا شدم باید از محلول استفاده میکردم. البته محلولها گیاهی هستن.هم سریتا و هم لامینین هررو گیاهین الان فقط هفته ای یکبار روغن ترکیبی میزنم.که توصفحات اول کلوب گفته بودن همون یکبارم کافیه. راستش من موهایی که ریخته شده در طول روزو نمیشمارم. اما ازحموم که درمیومدم. فقط بخاطرحموم 100تا میریخت.حالا بقیش به کنار. دیشب تصادفی باخودم گفتم بشمارم ببینم چندتا ریخته 60تا بود کلی خوشحال شدم فکر کنم اگر درمان محلول و قرص مکمل رو3ماه ادامه بدم اثرشو میذاره. روغن ترکیبی باعث رویش مو میشه.جلوی ریزش موهامو نمیگیره
آره پری جون موافقم، شرایط من جوریه که باید از محلول موضعی هم استفاده کنم. فقط امیدوارم بتونم محلول موضعی درست پیدا کنم. فعلا چند تا رو در نظر گرفتم، دارم روش تحقیق میکنم. به مکمل ها هم ادامه بده، 2 3 ماه مداوم مصرف کن ایشالا جواب بگیری.
2810