2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680181 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون کامرون جون نیکهل عزیزم،من دقیقا یکماهه که تی2سریتا میزنم. موهای نازک درومدن به اندازه3سانت اما میریزن این موها جون ندارن راستش هنوز اب پیاز قرمز نزدم.قرص هیرویتم خریدم اما نخوردم منتظرم دفترچه بیمه اعتبار بخوره برم ازمایش بدم بیام بعدش درمانو شروع کنم. اخه ریزشم هنوز هست.من مشکل کلیه وکبد دارم. اما خب تی2سریتا رو میزنم هر شب. بعدشم فک میکنم این تخم کدو که کامرون جون گفته خیلی خوب باشه. خلاصه درمانم کامل نیست.دوستدارم موهام ضخیم بشه و ریزش موهام قطع شه.
سلام دوستان عزیز خیلی وقته دنبال یه راه برای جلوگیری از ریزش میگردم؛تازه امشب خداروشکر اینجا رو پیدا کردم من الان 5 ماهه زایمان کردم و شدیدا ریزش مو دارم موهام چرب با تارهای نازکه؛الان که خجالت میکشم اصلا روسریمو دربیارم قرص فیفول و مولتی پراناتال و روی یه شب درمیون مصرف میکنم شیداجون و دوستان ؛ چون پسریم خیلی لجبازه زیاد نمیتونم سرچ کنم و صفحات قبل رو بخونم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
شکر ؛ خدای را که زیباترین معجزه اش را نصیب ما کرد**
نفس جان صفحه اول رو بخون همه چیز توش هست اما اول باید ریزش رو کم کنیم بعد بریم سراغ رویش اول اینکه برو یک آزمایش کامل بده لیستش صفحه اول هست دوم عصاره بابونه و مریم گلی و حنا برای ریزش عالیه حداقل یک ماه باید وقت بذاری تا انشاللله ریزش طبیعی بشه بعد بری سراغ رویش
سلام برای ریزش موهاتون سبوس برنج بخورید منم یه هفته است شروع کردم خیلی خوبه برای کسایی که میخوان لاغر بشن هم خوبه لاغر میکنه
من در سرزمینی زندگی میکنم که مردمش صحنه بوسیدن دو عاشق را بانفرت بیشتری نگاه میکنند تا صحنه اعدام یک انسان را
سلام درمان طب سنتی: پلک پایین چشم رو بکشین پایین اگ قرمز بود طبیعیه اگ صورتی کم خونی اگ سفید کم خونی زیاد. اگر کم خونی داشتین علت ریزش موتون کم خونیه.تا کم خونی درمان نکنین مشکلتون حل نمیشه. درمان : ب مدت 2 هفته هر روز ناشتا چند تکه گوشت گوسفند(هر قدر در توانتون هست)روی گاز کباب کنین طوری که آب داشته باشه و جزغاله نشه.ناشتا بجوید.کم خونی درمان میشه. بعد از 2 هفته هفته ای یکبار این کارو بکنید

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

سلام به همه دوستان من تازه این تاپیکو پیدا کردم و کل صفحه اولو خوندم. فهمیدم طبعم سوداییه قبل از اینکه با این تاپیک آشنا شم رفته بودم پیش دکتر باریک بین. خیلی خوب نبود. تا اینکه مجبور شدم دست به کار سرچ شمو شمارو پیدا کردم. دکتر باریک بین اصلا واسه من آزمایش خون ننوشت. خودمم شک کردم چرا بی آزمایش دارو میده ولی خب دیگه مثلا اسم در کرده بگذریم یه دکتر بهم معرفی کنید که حداقل بفهمه قبل از هر کاری باید آزمایش بدم لطفا. در ضمن دوستان من موهام خیلی نازک و از 15 سالگی شروع به سفید شدن کرد. امشب دو ساعت روغن سیاهدونه گذاشتم رو سرم. میشد تا صبح رو سرم باشه یا نه؟ روغنو از بازار تجریش گرفتم جلو خودم روغنو گرفت به خاطر همین ازش مطمئنم. ولی اصلا نمیدونم مابقی چیزایی که توی صفحه اولرو از کجا بگیرم. مثلا روغن آلما و .... یعنی جای مطمئن نمیشناسم. خودمم حوصله ندارم توی خونه مثلا روغن نارگیل بگیرم. خیلی کار میبره. سعی میکنم برنامه روغنارو و ... شروع کنم. امیدوارم بهم جواب بده. دوستان لطفا سوالامو جواب بدید و راهنماییم کنید.
دوستان سلام من چند وقت دچار درماتیت سبوره شدم دکتر گفت میتونی رنگ کنی ولی خودم تا ی سال نمیخوام رنگ شیمیایی کنم میشه بگین حنا و بابونه بزنم چه رنگی میشه؟ چجوری استفاده کنم؟ خانومایی که حنا میزنین موهاتون رنگ میگیره؟ خیلی فوری اگه تکراری ببخشید خیلی دعاتون میکنم بهم کمک کنید
الهام هستم💜
2810