2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و وقت همگی بخیر کامرون جون نتیجه آزمایشات هورمونی من پیش دکتر ملی این شد که ایشون گفتن هچ مشکل هورمونی نیست.و به دکتر پوست ارجاع دادن.جالبه که اونم گفت مشکلت هورمونی نیست اونوقت من دوسال تقریبا داروی هورمونی مصرف کردم.متاسفم برای بعضی دکترا.. حالا باید آزمایش فریتین بدم ببینم مشکل شاید از اونجا باشه.ممکنه کسی کم خونی نداشته باشه ولی فریتین پایین داشته باشه؟ راستی رفتم آرایشگاه یهو آرایشگره گفت میدونستی موهات داره درمیاد.موها ریز ریز داری خلاصه کلی خوشحال شدم. من فک میکنم اینا تاثیر آب پیاز و سیره.
نیکا جون فریتین یک سلول پروتئینی خون است که ویتامین آهن جذب میکنه پس کم بودن کم خونی میاره اگرآزمایش فریتین نشان دهد میزان فریتین بیشترازحد معمول است نشان دهنده آن است که ذخایر آهن بدن شما بالاست.همچنین می تواند نشانه ای ازبیماری های کبدی، آرتریت روما تویید,سایربیماریهای التهابی و یا پرکاری غده تیرویید باشد. بعضی از انواع سرطان نیزممکن است سبب افزایش میزان فریتین شوند. سطح طبیعی فریتین خون مردان ۱۸-270 nanograms per milliliter (ng/mL) زنان ۱۸-۱۶۰ ng/mL کودکان شش ماه تا پانزده سال ۷-۱۴۰ ng/mL نوزادان یک تا پنج ماه ۵۰-۲۰۰ ng/mL نوزادان ۲۵-۲۰۰
سلام کامرون جون.میشه سوال منم جواب بدین؟ممنون میشم عزیزم من هر مشکلی که بگی دارم، کم کاری تیروئید، زیاد بودن هورمون مردانه، استرس، تخمدان پلی کیستیک.... تقریبا کچل شدم... هر دکتری رفتم یه سری دارو و محلولهای گرون داد و آخرش هیچی به هیچی الان نمیدونم با دادن آزمایش که شیدی جون گفتن چه نتیجه ای میخوان بگیرن؟یعنی وقتی جواب آزمایش اومد چیکار کنم؟درمان های شیمیایی رو شروع کنم کنارشم این گیاهیا؟ گیج شدم.راهنماییم میکنی؟مرسی عزیزم
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
هما و آتنا و ندا جون صفحه 729 پستم نوشتم یک حبه سیر + یک پیاز قرمز بزرگ + فلفل در مورد فلفل دل بخواهی هست و بدون سیر هم میشه یعنی فقط پیاز قرمز هم کار سازه فلفل رو امتحان کنید مقدار کم توی این مخلوط بریزید شاید جایی خوندید که این ماسک حتما باید بسوزونه پوست را تا اثر داشته باشه ولی تجربه من عکس این هست و نیاید باعث سوزش و خارش بشود و اگه باعث سوزش شد سریعا با آب بشویید برای هرمونهای مردانه و ریزش سکه ای هم خوبه و سریع رویش میاره مدت مانده روی سر نیم تا دو ساعت و بعد بوش با سرکه میره فقط آب کشی وگر نه از یک روغن معطر متناسب با طبع سرتون مثل روغن سیاه دانه برای سر های سرد و معمولی و روغن آملا مرحبا برای سرهای گرم استفاده کنید و بعد از یک ساعت با شامپوی مناسب بشویید
2810