2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680056 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا برنامه و عکساشو واسه شما دوستای گلم میزارم. فرشته جان بعضیا آرزو دارن مونداشتند اما میتونستن راه برن یا ببینن یا یه شب بدون درد بخوابن . عزیزم شکر گزار خدا باش. شکر نعمتت نعمتت افزون کند
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
لیمو جون من که استفاده میکنم تا 24 ساعت موهام کاااااملا تمیزه، بعدش ولی با شدت شروع به چرب شدن میکنه! من وقتایی که فکر میکنم موهام تمیز نشده 2 بار می شورم، گاهی هم 1 بار از شامپو بچه استفاده میکنم 1 بار از شامپوی اصلی ام.
نیکا جون سمت راست هر کدوم از آزمایشات حداقل و حداکثر رنج رو نوشته برای پایین آوردن و بالا بردن هر کدام بهتر از گیاهان استفاده کنید قبل از آزمایش مخصوصا هرمونی هم که هست بهتره یک سر به این لینکها بزنید http://www.iranshahrhospital.com/fa/menu/142 http://www.mohagheghin.ir/fa_training_detail.aspx?srid=29c6b728-a027-4192-8033-94daef469c25&group=22222222-2222-2222-2222-222222222222
هما جون پیاز عنصل توی مصرفش باید خیلی دقت کنی در مورد روغن پیاز عنصل هم همینطور البته نمیدونم با چه غلظتی هست ولی خیلی زیاد محرک هست ،تماسش با پوست باعث سوزش شدید میشه و برای چشم خوب نیست یه مقدار کم به اندازه سر انگشت امتحان کن اگه مشکلی نداشتی استفاده کن صفحه 729 پستم در مورد استفادش گفتم من که استفاده نکردم به خاطر مخاطراتش منصرف شدم ازش
دختربهار جون صفحه 729 پستم رو بخون اگه منظورت از قطره روزماری همون قطره ضد ریزش اون هست بهتره استفاده نکنی روغن روزماری هم هست که بهتره میتونی با روغن زیتون یا روغنای دیگه استفاده کنی برای گرم کردنش میتونی به مقدار مصرف روغن رو توی یک ظرف شیشه ای کوچیک بریزی و این ظرف شیشه ای رو در یک ظرف بزرگتر که مقداری آب جوش دارد قرار بدی مدت استفاده از روغن از نیم ساعت تا 2 ساعت هست اگه سرت چرب هست اول چربی رو با آب کش کردن سرت کم کن و بعد از روغن استفاده کن
sajad21n سطح هرمونها مهم هست رازیانه سطح هرمونهای مردانه رو کم میکنه ولی عوارضی نداره بهتره از قرصها شیمیایی هست که به خورد مردم میدند پس اگه آزمایشات سطح هرمونهای مدانت بالا بود میتونی بیاریش پایین
فاطمه یا لیمو جون و آتنا جون اگه سرت میخاره با ناخن بکش روی پوست سرت ببین شوره داره سرت اگه اینطور هست از ماسک روناس هم استفاده کن قرمز رنگ هست ولی موهات رنگ نمیگیره آتنا جون بعضی از ما نسبت به بعضی شامپوها حساسیت نشون میدیم شدید بیشتر هم بخاطر باز شدن منفذهای پوست و نشست مواد شیمیایی از شویندها پس بهتره شامپوتو عوض کنی
2810