2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680423 بازدید | 28507 پست
آزمایش دادم، هورمون مردونه نداشتم اصلا، یعنی اختلالم در پلی کیستیک بودن تخمدونمه ولی هورمونام نرمال بود. بعد رفتم پیش دکتر طب سنتی مخصوص زنان توی بیمارستان امام، داروهایی داد که تمام صورتم مثل ته دیگ ریخت بیرون!!! بعد مجبور شدم برم پیش شیربیگی دیگه! من چند بار رفتم پیش دکتر شیربیگی، ولی حرف درست حسابی نمیزنه حتی وقتی دلیل مشکلاتم رو پرسیدم جواب درست حسابی نداد
نه غصه نمیخورم، یعنی باورم اینه که حتما درست میشه! به قول مامانبزرگم تنها چیزی که چاره نداره مرگه!!! فقط دنبال یه راه حل درست و حسابی ام! یعنی میخوام بگردم تا راهشو پیدا کنم! می دونی به دکترا اعتمادی نیست نمی دونم چه جوری باید راهشو پیدا کرد واقعا!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چند تا سوال دیگه هم دارم.
خردلی که میخرید پودری شکله؟ قیمتش چه قدر میشه؟
و امروز ماسک شنبلیله زدم. البته خود گیاه شنبلیله رو چرخ کردم و بعد ابشو گرفتم زدم به موهام. احساس میکنم ریزش داشتم باهاش. این به نظرتون میتوته دلیلش این باشه که سرم بهش عادت نکرده؟ اولین بارم بود اخه.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ارغوان جون من هم با شنبلبله ریزش شدید داشتم، البته 2 3 بار امتحان کردم بعد بی خیال شدم دیگه. ماسک پیاز و فلفل برای من خیلی خوب بود، اما 2 تا مشکل باش دارم، اول اینکه سر من اصلا داغ نمیشه، یعنی اونجوری که بقیه میگفتن اصلا گرم نمیشه، بعد هم اینکه سرم بوی پیاز میگیره همسرم هم به بو خیلی حساسه
ارغوان جان,پودر جو,همون جوی اسیاب شده هست ک آردی شکله, خردلم پودره و رنگش زرده,قیمتش زیاد نیست,شاید هرربسته کوچیک دو هزار تومن اب شنبل بهت سازگار نیست,از تخم شنبل استفاده کن
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
ممنون از جوابتون بچه ها
این با تخم شنبلیله رو امتحان میکنم
منم با ماسک پیاز سرم داغ نمیشه عزیزم
مگه این علامت بدیه؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
نمی دونم ارغوان جون، آخه همه میگفتن سرشون داغ میشه، صفحه اول هم روی این مورد تاکید کرده بود، گفتم شاید اشکال داره!! من با تخم شنبلیله هم امتحان کردم بازم ریزش داشتم، ریزش شدید! شایدم باید چند بار بگذره تا سرمون عادت کنه. دوستان اگه کسی تجربه مشابه داره لطفا بیاد بگه، آیا بعد چند بار سرمون به تخم شنبلیله عادت می کنه و ریزش کم میشه؟
مامی کوچولو عزیز صفحه اول رو بخون بعضی از گیاهان برای بارداران خوب نیست و مصرف مکملها زیر نظر آزمایش و دکتر باشه توی دوران بارداری ریزش مو و نازک شدن بخاطر تغییرات هرمونی شایع هست
من با شنبلیله با هیچ کدوم مشکلی ندارم تا حالا هیچ کدومش ریزشم رو زیاد نکرده در مورد پیاز هم نه سرم داغ نشده سیر باعث تحریک و خارش پوست سرم شده اولین باری که حنا خریدم و زدم انگار حناش خوب نبود و باعث تحریک و خارش پوست سرم شد دیگه استفاده نکردم تا اینکه حنا مارک رضا ترک خریدم و خوبه
برای ماسک پیاز قرمز و سیر یک پیاز بزرگ با حبه سیر کافیه اگه بیشتر بشه بوش اذیت میکنه خورد کنید و بریزید توی مخلوط کن یا پودر کن و بریزید توی یک بطری که درب داشته باشه و مقداری استفاده کنید و بقه رو توی یخچال نگهدارید برای دفعات بعدی برای گرفتن بوش بعد از یک ساعت که روی سرتون بود برای یک ساعت دیگه از ماسکهای روغنی معطر متناسب به طبع سر استفاده کنید مثل برای سر سرد یا معمولی روغن نارگیل - روزماری و برای سر گرم از روغن املا مرحبا استفاده کنید و بعد شستشو