2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخل مرداب نشنیدم ولی نخل اره ای مال ایران هست عطاریای کمی اونو دارند و توی سایتهای انگلیسی زبان نوشته بود ضد DHT هست و بیشتر صادر میشه DHT همون دی هیدرو تستوسترون هست چای سبز و قهوه و نعنا هم مانع DHT میشند
دوستاران رنگ مشکی وسمه رو هفته پیش خیلی تحقیق کردم و نتیجه همش خوب بود حتی طبهای قدیمی رو هم خوندم و همینطور تحقیقات ضد سرطان و ویروس و هپاتیت ، تورم (التهاب) در مغز است و عفونت ریه هم ازش استفاده میشه عوارض فقط در صورت مصرف خوارکی بیش از حد مقدار باعث دل بهم خوردگی میشه و مهم تر از همه برای دهان و دندان هم هیچ اثر بدی ندارد چون دانشمندان توی اثر در مقابل سرطان به اثر وسمه توی مغز استخوان هم دیدن که تاثیر میگذاره ولی عوارضی نداره و فقط مقابله با ویروس و سلولهای سرطانی بوده و اثری مثل آسپرین دارد و همینطور داروی ضد آلزایمر ازش استفاده میشه
من جفت رو با گوشت کوب ریز ترش کردم بعد زدم اسیاب بعدم از صافی ردش کردم قشنگ پودر شد وای فرداش که پاشدم موهام حجم گرفته بودددد انگار موهام پر پر شده هم من هم داداشمم موهامون باحال شده بودد
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
کامرون مرسی از جوابت دوست خوبم. فقط یه چیزی ازت بپرسم. ببین اون روغنهایی که صفحه اول هست( سیاه دانه بنفشه وغیره) شما خودت درست میکنی؟ یا از داروخانه تهیه اش میکنی؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
دوستان من رفته بودم عطاری که جفت بخرم ازش پرسیدم جفت برای موهایی که ارثی نازکه جواب میده؟؟گفت بله که جواب میده .مثال زد گفت دیدی وقتی خرمالو رو میخوری دهنت یخورده جمع میشه ؟؟جفت هم ریشه مو رو جمع می کنه تا مو نریزه بعد گفت زبونتو ببینم زبونمو دید گفت بدنت گرم و داغه همیشه؟؟؟گفتم تقریبا گفت زبونت نشون میده مشکل کبد داری ، و نمیزاره مواد غذایی که میخوری برسه به ریشه موهات حتی پیشنهاد داد عرق کاسنی و شاهتره باید بخوری ولی من از ترسم هیچی نگفتم خخخخخخ بچه ها نظرتون چیه؟؟راستی من یک ماه پیش آزمایش خون هورمونی هم دادم هیچ مشکلی نداشتممممم به آقاهه هم که گفتم آزمایشم دادم گفت طب جدید به دقیقیه طب قدیم نیست و از این حرفااااا..... حالا من موندم و یه عالمه سوال که چیکار باید بکنم
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
اینم از اینترنت پیدا کردم شاهتره (طبیعت سرد دارد) : تصفیه کننده خون ،صفرابر،اشتها آور،ضد یرقان و خارش بدن ، رفع کننده نارسائی های کبدی،کم کننده غلظت و چسبندگی خون کاسنی (طبیعت سرد دارد) :صفرا بر،تقویت پوست،ضد کلسترول،تصفیه خون،ضد یرقان،ملین،تسکین حرارت خون و وجود خون در ادرار
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
2810