2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان.منم یه ده سالی میشه که ریزش مو دارم .البته من چون بورم وتار موهام نازکه بیشتر کچلیم معلومه.چند وقتیه اسپری چای سبز میزنم .وقرص ب کمپلکس خارجی میخورم . وقرص اهن.خیلی بهتر شده وشاید بگم که ریزش ندارم وخیلی جوندارتر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

:من موهام خیلی کمه در قسمت جلو و کف سر وقتی رنگ روشن میذارم این کم بودنه خیلی به چشم نمیاد.الان ریشه موهام دراومده یه 5 سانتی و خیلی کم بودن موهام به چشم میاد.خیلی تو روحیم تاثیر میذاره اگه الان که دارم درمان گیاهی مکی کنم رنگ شیمیای بذارم همه زحمتام هدر میره. حنا هم که میذارم ریشه موهام رنگ نمی گیره.خواهش می کنم راهنماییم کنید. ممنونم
نیکا جان اصلا رنگ نکن. اولا باعث میشه موهات زودتر سفید شه. در ثانی مواد شیمیایی، حالا هر نوعش، واسه مو و پوست سر ضرر داره.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
در طب سنتی درمان‌ ریزش مو به 2 گروه تقسیم می‌شود؛ درمان‌های موضعی و خوراکی. آنچه امروز بیشتر به کار می‌رود، درمان‌های موضعی است. از نظر طب سنتی، روند تولید مو به مسایل درونی بستگی دارد و لازم است فرد مزاج معتدل و سالمی‌ داشته باشد تا رویش مویش سالم و درست انجام شود. در کسانی که به دلایل مختلف دچار اختلال مزاج هستند، ریزش مو دیده می‌شود. برای این گروه درمان‌های موضعی کافی نیست و لازم است با درمان‌های خوراکی، ابتدا مزاج اصلاح شود. برای پیشگیری از ریزش مو اصطلاحا از مواد قابض استفاده می‌شود و حنا، مورد و سدر در اصطلاح عام ریشه را سفت می‌کنند. نکته جالب اینکه هر 3 گیاه آثار ضدقارچ، ضدباکتری و ضدالتهابی هم دارند. افرادی که دچار ریزش مو می‌شوند، معمولا پوست ملتهبی دارند و بثورات پوستی و چربی در سطح پوست سر آنها مشهود است. این 3 گیاه چربی و التهاب را کاهش می‌دهند و از ریزش مو پیشگیری می‌کنند. برخی گیاهان به افزایش خونرسانی موضعی کمک می‌کنند که از معروف‌ترین آنها گیاه رزماری است و فراورده‌های آن به‌راحتی در دسترس است. تمام گیاهانی که جریان خون موضعی را تقویت می‌کنند، نه‌تنها در پیشگیری از ریزش مو، بلکه در رشد مجدد آن نیز موثرند. رزماری آثار ضدالتهابی هم دارد و می‌تواند بیماری‌های التهابی پوست سر را بهبود دهد. برخی از ترکیب‌های بابونه و آویشن نیز خواص مشابه رزماری دارند و از فراورده‌های آنها برای بهبود اگزما و درماتیت استفاده می‌شود. آویشن نیز در عین حال که جریان خون موضعی را تقویت می‌کند، آثار ضدباکتری و ضدقارچ دارد و می‌تواند هم در پیشگیری از ریزش مو و هم تقویت رویش آن موثر باشد. از جمله داروها و تونیک‌ها یا تقویت‌کننده‌های گیاهی دیگر می‌توان به گیاه نخل مرداب اشاره کرد. این گیاه درگذشته به شکل خوراکی برای درمان بزرگی خوش‌خیم پروستات استفاده می‌شد اما هم‌اکنون مصرف موضعی آن به دلیل تاثیری که بر هورمون‌های جنسی مردانه دارد و می‌تواند الگوی ریزش موی مردانه را کاهش می‌دهد، برای درمان ریزش مو به کار می‌رود. برخی درمان‌ها نیز در قدیم انجام می‌شدند اما امروزه به دلیل ایجاد تحریکات پوستی، توصیه نمی‌شوند. مثلا قرار دادن سیر و پیاز رنده یا ورقه شده روی پوست گرچه خونرسانی را تقویت می‌کند و خواص ضدالتهابی دارد، اما باعث بروز تاول‌های شدید پوستی و حساسیت‌های شدید می‌شود و استفاده از آنها درست نیست.
بچه ها من میخوام فردا نخود و روغن زیتون و زرده تخم مرغ استفاده کنم. ولی این نخود رو خیسش کنم کمی که نرم شد پودرش کنم بعد بمالم به سرم؟ یا اینکه بپزمش و از آبش استفاده کنم؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
2810