2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام ببخشید منم یه سوال داشتم...الان چند روزه که جلو سرم خارش گرفته و پوسته ریزه دارم وقتی می خارونم سرم رو پوسته های ریز و سفید می ریزه کسی میدونه علت چیه و راه حل چیه ممنون می شم جوابم رو بدید؟ دعاتون می کنم کلتون پر مو بشه ایشالا
سلام مرمری جون من فکر کنم داره مو درمیاره. پوست سر خواهر من هم دقیقا همینطوری شده که میگی ایشون یک ماه هستش که درمان رو شروع کرده پشت سرش پر از دون دون های مشکی شده ولی جلوی سرش خارش داره و پوسته زده چون با وجود اینکه موهاش چربه تابحال یکبارهم شوره و پوسته نزده بود اولین باره توی عمرش اینجوری شده کامرون جون لطفا اگر دلیلش رو میدونی برامون بنویس. خیلی ممنون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
امروز رفتم مطب دکتر صفر .برام سیپروترون کامپاند و سیپروترون استات و محلول ماینوکسیدیل نوشت .بهش گفتم آقای دکتر نمی خوام ماینو بزنم گفت نزنی رویش نخواهی داشت .بچه ها چرا انقدر می گید ماینو بده دکترا تاییدش می کنن همه .خود شیدا هم 9سال ماینو زده اصلا شاید بخاطر همونم ریشه موهاش از بین نرفته و به گیاهی جواب داده .می ترسم ماها که ماینو نمی زنیم ریشه ی موهامون ازبین بره !ماینوکسیدیل اونقدرا هم بد نیست
zhizhi جون اول آزمایش دنبلان گوسفند برای کسانی که هرمون تستسترون شون کم هست خوبه بیشتر برای مردا که مشکل این هرمون رو دارند سطح هرمونها مهم هست خب من هم گفتم قبل از حمام رفتن ماسک بگذارید حال میتونه یک روز در میان باشه یا 2 روز در میان تمام ماسکهایی میتونی استفاده کنی رو بنویس و پشت سر هم استفاده کن درمان شیمیایی مضره و عوارض داره مرمری جون پاسخ بده از شامپوی قوی استفاده کردی یا اسانس لیمو یا ... از ماسکهای محرک مثل سیر یا خردل استفاده کردی استفاده محلولهای ضد ریزش پوست سرت به یک ماده حساسیت نشون داده بهتره دنبال علتش باشی katayoOn عزیزم ریشه مو از بین نمیره مگه اینکه بخوای با اسید موجود در محلول ماینوکسیدیل از بین ببریش بخاطر همین روش prp جایگزینش شد تزریق ماینوکسیدیل زیر پوست به این سوال جواب بده آیا ماینوکسیدیل معجزه میکنه و پیاز مو می آفرینه ؟ چون میگه ممکنه ریشه مو از بین رفته باشه
بخشی از سر گذشت شیدی جون "تا اینکه بلاخره یه دکتر که به روز بود و باسواد ،به من اسپیرو نولاکتون و فیناستراید و ماینوکسیدل و مکمل داد ، که موهای من ریزشش قطع شد و شروع کرد به در اومدن . ولی بعد ٩ سال دیگه بدن من به تمام این ها عادت کرد و شروع کرددوباره موهام به ریختن ،حتی دیگه موهام به ماینوکسیدیل ٥ درصد هم عادت کرده بود و میریخت. تا اینکه شهریور که دوباره رفتم مطب دکترم گفت ،دیگه همون موهایی که موندرو میشه نگه داشت ،باید فیناستراید ٥ و دیان و یه قرص هورمون دیگه استفاده کنم،و فکر موهای جدید هم نباید بکنم ولی من دیگه نمی خواستم انقدر دوز بالا برده بشه تازه فقط موهام حفظ بشه"
تا حالا خیلی این ماینوکسیدیل رو توضیح دادم برای نفوذ به زیر پوست داخل محلول اسید هست و همینطور الکل روش هم نوشته از آتش دور باشد اسید خیلی راحت وارد زیر پوست میشه شما موهای کرکی میبینید که رشد می کنند ولی نهایت تا چند ماه دیگه ریزشتون بیشتر میشه، چرا ؟ چون بدن در مقابل مواد وارده به بدن واکنش تدافعی نشون میده و غدد چربی، چربی بیشتری تولید می کنند تا این مواد شیمیایی از بدن خارج بشوند در نتیجه ریشه موها سست میشند و بخاطر جاذبه زمین خارج شدن این مواد وخصوصا اسید عوارض طولانی مدت خواهد بود
دوستان اگه داروها و گیاهان تجاری جواب میداد پس چرا شیدی جون تاپیک زد و این همه مطالب ارزنده به ما هدیه داد ؟ بارها گفتم تبلیغ محصولات تجاری ممنوع روغن املا مرحبا گیاهی هست و فاقد مواد نگهدارنده ولی محصولاتی مثل تونیکهای ضد ریزش مانند مارک سینره و یا محلول خرگوشک دارای مواد نگهدارنده می باشند و نتیجه خوبی ندارند
2810