2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680141 بازدید | 28507 پست
ممنون کامرون عزیز از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی. بله من موهام چربه و تار موهام هم نازکه. واسه همین مجبورم تو هفته 5روزش رو برم حموم. فعلا که تازه شروع کردم. هنوز چیز ندیدم. فقط روغن زیتون موهامو نرم کرده.چیزه دیگه ای فعلا ندیدم.
پس من برنامه ام رو یک رو در میان میکنم. به ازاء هر بار روغن یا ماسک ، یه روز استراحت میدم به خودم.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارغوان بانو عزیز اگه اینقدر چرب هست که مجبوری حتمن حتمن حتمن هر روز با شامپو بشوری از شامپوی روزانه استفاده کن که ملایم باشه ولی خوب تمیز کنه و حتما قبلش یک ساعت ماسک بگذار یا روغن اینطوری اثر بد هر روز شستن سر با شامپو خیلی کمتر میشه از روغنهای سرد هم استفاده کن - سرت طبعش معتدل بود یک روغن سرد با گرم مخلوط کن استفاده کن روغنهای گرم و سرد صفحه 729 پستم هست ماسک پیاز هم چربی سر رو کم میکنه استفاده از رژیم غذایی مناسب و نوشیدن سکنجبین هم طبع بدن رو متعادل
مرسی کامرون عزیزم. راستش کمی از روغنها ترسیدم. اگه موافق با طبع سرم نباشه نتیجه عکس میده؟
راستی شما منظوزتون از اینکه فاصله بذاریم و پشت سر هم استفاده نکنیم، در مورد روغنها بود یا ماسک یا هر دو؟!
همه توجه کنند خیلی مهم طبع سر هم چند مدل هست گرم ، سرد و معتدل اونهایی که گرم هست معمولا زود چرب میشند بخاطر چند مورد ما به این مشکل بر میخوریم یا قبلا از محصولات شیمیایی و .. استفاده کردیم یا طبع بدنمون این طوری شده یا بخاطر استفاده بیش از حد شامپو و نفوذ مواد شیمیایی زیر پوست سر که بدن در مقابل اون تولید چربی میکنه و باعث ضعیف و سست شدن ریشه موها میشه برای همین تاکید میکنم طبق طبع سرتون مواد رو استفاده کنید تا نتیجه بهتر بگیرید و کاری هیچ وقت محصولات تجاری انجام نمی دهند و همین الآن میگم اگه در آینده به موردی برخوردید بدونید از اینجا برداشت کردند روغن ترکیبی صفحه اول طبعش معتدل هست می تونید اون رو گرمتر یا سردتر کنید کلا برای شروع درمان از ماسکهای گیاهی مثل حنا و آلوورا و غیره استفاده کنید بعد از یک ماه از روغنها استفاده کنید وقتی میگم هر روز استفاده نکنید به این خاطر هست که بعضیها طبع سرشون سرد یا معتدل هست و این طوری باعث چرب شدن پوست سرتون میشید ولی اگه طبع گرم داره و هر روز چرب میشه پس بهتره قبل از حمام ماسک یا روغن بزنید
ای ول کامرون. خیلی باحالی. آفرین به این همه معلومات روغنهای زیتون و نارگیل گرمن؟
با این حساب من طبعم گرمه که موهام زود چرب میشه. هرچند دماش معتدله
پس من اول از پیاز و سیر و شنبلیله و مواد گیاهی استفاده میکنم. بعد میرم سراغ روغن.
من اول از روغن زیتون شروع کردم. پس باید قطعش کنم. خوب شد گفتی. مرسی عزیزم
اتفاقا از همه دوستان خوبم خصوصا شیدی جون ممنونم که این مطالب رو گرد آوری کردن و با نتیجه مثبتش به همه هدیه داده و همه شما عزیزانی که اینجا رو رونق دادید پس این تاپیک رو تبلیغ کنید تا همه خوشگل شند شیدی جونم ارغوان بانو سوالات خوبی می پرسی درسته که سرت معتدل هست ولی چربی سرت حتمن یک موردی داره باید بگردی ببینی علت چی هست مثلا مثل این سوالات جواب بده 1- قبلا از محلولهای شیمیایی یا تونیک گیاهی ... مصرف کردی 2- از چه موقعی سرت چرب شد 3- شامپویی که مصرف میکنی دارای سدیوم لوریت و نمکهای سدیمی زیادی هست که می تونید توی ویکی پدیا سرچ کنید و عوارض آن را مشاهده کنید 4- مثلا ما میبینیم موهامون میریزند خیلی سریع میریم دنبال درمان و انواع شامپوها و محلولهای ضد ریزش و غیره اینطوری سرتون هر طبعی هم که داشته باشه سرتون زود چرب میشه الآن یک سالی از شروع درمان میگذره کاملا چربی سرم کم شده من خودم امروز از ساعت 6 تا 16 کوه نوردی بودم هوا هم ، هم ابری بود و هم آفتابی سرم اصلا چرب نشده با این حال یک دوش گرفتم ولی سرمو فقط با آب شستم در حالی زمستون خیلی زود چرب میشد
تو یوتیوب یه زنه برای رشد و سلامت مو این روغنارو معرفی کرد روغناش زیتون . کاکتوس . نارگیل . کرچک . گل سرخ فقط زرده نمیدونم چیه آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس اینم طبیعت روغنا روغن کنجد- طبیعت: گرم و خشک. روغن گردو- طبیعت: گرم و خشک. روغن زیتون- طبیعت: معتدل در سردی و رطوبت. روغن گل سرخ- طبیعت: سرد و خشک.
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
اگه روغن باعث بیشتر شدن ریزش موهات نمی شه میتونی ادامه بدی این کار باعث رویش سریع تر موها میشه روغنهای گرم زیتون - نارگیل - کرچک - روزماری - سیاه دانه - کنجد - بادام - گردو - تخم مرغ - شنبلیله - روغنهای سرد املا مرحبا - مورد - سدر - بابونه - بنفشه - دانه انگور و انار - پیاز قرمز و عنصل باعث تحریک رویش سریع میشوند طرز استفاده از پیاز عنصل بروید صفحه 729 پستم رو بخونید و خیلی خطر ساز هست من همون پیاز من اکتفا می کنم ماسکهای حنا و آلوورا ... باعث سفت شدن نرمی و ضد آفتاب و خیلی از موارد دیگه مانند تمیز کننده ضد قارچ و همینطور فاز رویش و پرپشتی موها میشه و ضد التهاب
2810