2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680135 بازدید | 28507 پست
بچه ها در مورد مصرف شنبلیله در دوران بارداری پرسیده بودبد.... من مادرم میگه عین سبزی خوردن می خورده...یعنی قاطی سبزی خوردن...با غذا شنبلیله می خورد.... مامانم می گفت واسه این می خوردم که موهات پرپشت بشه ولی مو رو مشکی می کنه...یعنی بچه موش مشکی میشه... من به دنیا اومدم یه عالمه مو داشتم...یعنی عکس چند ماه اولم رو ببنید تعجب می کنید...مشکیه مشکی.... در صورتی که الان قهوه ای تقریبا" روشنه(یه سری از دوستان عکسشو دیدن)...اثرش رفته فکر کنم الان ولی خدارو شکر هنوز موهام پر پشته....ولی قبلا" خرمن گیسوتر بودم...البته مامانم قبلا" نمی ذاشت موم رو بلند کنم....
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
بچه ها ایشالا نتیجه می گیرین ساحل توکلت با خدا باشه...ایشالا در میاد....آمدم باید مثبت نگر باشه....با امید شروع کن ایشالا در میاد....
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد پیازم پس اونجوری که کامرون گفت خاصیت قرمز بیشتره...باید برم ب گردم.... ماشالا هوا خنک نمیشه آدم بره بیرون دنبال این چیزا..... ایشالا هفته دیگه برم هم پیاز بگیرم...هم برم عطاری... راستی تخم شنبلیله رو عطاری داره؟؟؟یا جای دیگه باید خرید؟؟؟
ساحل جان واقعا" برای اون دسته از افرادی که عیب آدم رو به رو میارن متاسفم...واقعا" نشانهی بی فکریشونه...و اینکه فکر نمی کنند طرف دلش می شکنه.....منم خیییلی ازین آدم های بی فرهنگ دیدم....حتی با این که عیب یکی دیگه رو گرفتن..من دیدم دلم برای اون بنده خدا سوخت... فکر نمی کنند می خوان حرف بزنند!
ما شاهدونه رو صبح میدیم نونوایی که روی نون بزنه....یهجور که روی نو سیاه میشه معطر هست...خوشمزه هست... بعد من همون نون رو روش عسل می مالم....بعد یه عالمه روش کنجد می ریزم می خورم... تو می تونی روی نون عسل بزنی و روش سیاه دونه بریزی و بخوری...
کامرون جون هیچ چیزی استفاده نکرده اولین چیزی که استفاده شد حنا و قهوه بود و بعد هم روغن های ترکیبی و سیر و پیاز نه پوست سر قرمز نشده محلول هم استفاده نکرده قبلا به هیچ وجه سوزش نداشته و شامپوی ملایم میزنه خیلی هم خوب آبکشی میکنه منظورم خواهرم شهره هستش چون من اسمم شادیه و با آرشیدا نمی رسم این کارها رو انجام بدم عزیزم باز هم ممنون عزیزم
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
توی مطالب در مورد مو خوندم هندیا هر روز صبح یه قاشق کنجد می خورن... خیییلی مقویه...البته چاق کننده هم هست
شادی جون(یا شادونه جون)...شاید سوزشش واسه اینه که داره مو در میاره....دون دون نشده سرش؟؟؟
آره بدجوری دلم شکست اما فقط گفتم خدایا شکرت. میخوام موهام که پر شد برم پیشش و بگم موهامو خوشششششگل کوتاه کن لطفا. آخه دوستم ارایشگر که دلمو شکوند. تاعید صبر میکنم پر شه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810