2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680096 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کله ی من جلز و ولز نمیکنه پس؟ من موهاموماساژ میدم ریز مو میاد تو دستم. اگه اینا نی نی مو هستن چرا کف سرم ناپدید نمیشه؟پر شه؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
پیاز قرمز مواد معدنی بیشتری نسبت به انواع سفید و زردش داره و نوع زرد اون مواد از سفید بیشتر هست ولی از قرمز کمتر پوست گردو هم خیلی از دوستان قدیمی استفاده کردند و همینطور بعنوان رنگ موی قهوهای روشن تا خیلی تیره می تونید استفاده کنید همین طور ممکنه پوست سرتون رنگ بگیره پس مواظب رنگ کردن خانه تون باشید مواد اورگانیک (طبیعی) خیلی راحت جذب بدن میشوند و اگه عوارضی نداشته باشند مشکلی پیش نمیاد ولی مواد شیمیایی بیشتر دارای مواد غیر اورگانیک بوده که باعث آسیب دیدن و عوارض ناخواسته میشه ماینوکسیدیل دارای اسید هست برای نفوذ بیشتر به زیر پوست این اسید باعث عوارضی مثل خارش بدون درمان و التهاب ریشه موها میشه و اول مو درمیارید ولی خیلی زود اونها رو از دست میدهید
ماری جون مرسی که دلگرمی میدی. واقعا تشکررررررررررررررررررررررررررر. مهیا جون واقعا هنوز در فکر اون متن قشنگتم. دوستی که گفته بود پوست گردو آیا رنده کنیم بجوشونیم یا آبشو با توری بگیریم؟
شادونه مامان آرشیدا برای جلز و ولز پوست سرت 1- محلول یا چیزی دیگری برای ریزش مو استفاده کردی 2- قبلا هم بدون استفاده از موارد بالا این سوزش رو داشتی 3- نوع شامپوی که استفاده میکنی حتما خوب تمیز کنه ولی پوست سرتون پوسته نکنه (دارای مواد اسیدی قوی) 4- از مواد محرک گیاهی مثل خردل یا پیاز استفاده کردی 5- پوست سرت قرمز شده یا مویرگهای (جوش کوچیک میزنه)
کامرون جون سلام پس باید سایهدونه و تخم شنبل رو آسیاب کنم واسه محجون ؟ . اینکه من یکروز یادم رفت نارگیل شنبلم رو حرارت بدم؟ اشکال داره؟
کامرون پوست گردو فقط واسه رنگ کردنه؟ یا خاصیت دیگه یی هم داره؟ چطور استفاده شه؟ بجوشونیم یا نه؟ برگ گردو چطور؟
2810