دوستان ,منم موهام خیلی ریخت , همش ماینوکسدیل میزدم ,,,به امیدی که اثر کنه ,قرص روی و اهن میخوردم ,محلول تقویتی از داروخونه گرفتم ,اسمش یادم نیست ,خارجی بود , اما بی فایده بوددددد,, تا اینکه دوباره پارسال بود ,یه رنگ گذاشتم ,اکسیدان اشتباهی ریختم ,دو تا به جای یکی ,ازحموم اومدم ,عروسی دعوت بودم ,شونه کردم,شونه پر مو شد ,موهام به شدت ریخت ,افتضاح ,طوری که رفتم عروسی ,خالم فهمید سرت چقد خالی شده ,هرجور فرق باز میکردم ,خال خالی بود , اومدم خونه ,اون شب ,تا فرداش ,فرداش تا شب گریه ,کردم , دنیام به اخر رسیده بود ,,,,,خیلی سخته ,همه زیبایی زن به موهاشه ,اونم من ,همش موهام ,بلند و خوش حالت بود , اومدم تو سرچ ,ب این تاپیک اشنا شدم ,یکم امیدوار شدم ,رفتم روغن شیدی ,خردیم ,تهیه کردم ,,, از عطاری پرسیدم ,برا تقویت مو چی دارین ,اقا معروف و کاربلده ,گفت ,تلی شیرازی ,معجزه می کنه , اونم گرفتم ,,,موادش تا جایی که تونستم ببینم , حنا ,وسمه ,قهوه ,شلتوک برنج فک کنم ,چن تا پودر دیگه ,و یه پلاستیکم چن تا گیاه بود , که احتمالن همین گیاهایی که بچه ها میگن ,مث بابونه و ... بود , گفت همهرو اسیاب کن ,الک کن ,با ماست و تخم مرغ مخلوط کن , یه ماه ,سه بار در هفته ,بعدش ماهی یه بار ,,,دستورش تقریبا همین بود , گفت ,شامپو شم بگیر ,فک کنم ,۱۴ گیاه بود, با محلول خرگوشک ,و یه صابون گیاهی ضد ریزش من این ترکیبو استفاده کردم ,روغن ترکیبی شیدی هم استفاده کردم ,یه روز درمیون ,تقریبا , بعد حموم خرگوشک میزدم من شاید دو سه ماه اینارو استفاده کردم ,که شاهد نتیجه بودم ,,کف سرم قشنگ در اومد مو های کرکی ,و کم کم بلند ,شد و سرم پر شد,,,, گفتم بگم دلگرمی بچه ها بشه ,و تشکر کنم از دوستان ,,بانی این تاپیک ,
خدایا راضیم به رضایت .میشه برای سلامتی نی نی م ,یه صلوات بفرستین ,اللهم صل علی محمد و ال محمد