2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679974 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال جان روغنها باعث رشد سریع موها میشند می تونی از ماسک پیاز قرمز هم استفاده کنی طبع سرتون مهم هست اگه سرتون گرم باشه با دست گذاشتن می تونید دماشو رو حس کنید از روغنای سرد استفاده کنید و بر عکس
کامرون یه سوالی... من نگاه کردم اکثر روغنا گرم هست طبعشون...من گرمم....روغن سرد مثل چیااا؟؟؟ من زیتون میزنم..
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
Anita جان اول از ماسکها شروع کن چون پوست سر رو تقویت میکنه و هم ریشه ها رو بعد از یک ماه روغن ها رو شروع کن البته قبل از ماسک یا روغن کف سرت چرب نباشه یا با آب بشور یا یک دست شامپوی ملایم کافی هست صفحه 729 رو بخون عزیزم
بازم مرسی کامرون جان من که نا امیدم آخه خیلی موهام کمه از هر جا فرق باز می کنم اندازه بزرگراه چمران بازه حسرت خیلی از مدل موها رو دلم مونده الانم که سیبلی کوتاشون کردم حالا خوبه خدارو شکر موی کوتاه بهم میاد
الان یه عکس از کله ام گرفتم خیلی حالم بد شد خیییییلی هیچ وقت عکس نگرفته بودم که ببینم دقیقا موهام چه جوریه وضعیتش الان که دیدم گریه ام گرفته الن به دکترم حق میدم که می گفت باید مو بکاری
2810