2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
این جوری نگو یکم صبر داشته باش ببین عزیزمم فقط سیر بزن موهات سیر له کن بزارش تو پارچه سر پارچرو ببند فشار بده رو موهات همین
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
یاسی جون چه مدت باید سیر بزنی بعد از چند وقت جواب میگیری؟
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسی روزی چنتا موت می ریزه؟؟ قابل توجهت: به‌طور کلی اگر فرد در طول روز بین 50 تا 100 تار موی خود را از دست بدهد، ریزش موی طبیعی دارد. این موها، موهای مرده هستند. اگر این موها را که معمولا با دست کشیدن به سر و شانه زدن به دست می‌آیند، نگاه کنید، متوجه می‌شوید که انتهای سفیدی دارند. بعضی‌ها فکر می‌کنند چون موها مرده اند و می‌ریزند، دیگر جای آنها مویی در نخواهد آمد. در حالی که این‌طور نیست و جای موهای مرده ریخته، رویش مجدد مو خواهیم داشت و جای نگرانی نیست.
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
موها به طورر طبیعی ریزش دارن...این که هیچ ریزش نداشته باشی غیر عادیه من روزی 40 تا از موهام میریزه......تقریبا" ولی چون هر کدوم یک متر بلندیشه زیاد به نظر میاد
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
عزیزم دکتر توی تلویزیون هم همینو گفت! موها به طور طبیعی می میرن و میریزن...و موهای جدید مجددا" در میاد...اگه رویش نداشته باشی منجر به کم شدن مو میشه...
مهم توازن بین موهای ریخته و موهای جدیدی هست که در میاد...توازن به هم بخوره و در نیاد حجم مو کم میشه
در کل مو مراقبت میخواد..محبت می خواد...توجه می خواد...تغذیه مناسب می خواد... واسه داشتن موی خوب هم باید تغذیه ات خوب باشه..هم ورزش کنی...هم خوب شونه بزنی و ماساژ بدی سرتو.... در کل هرچی محبت کنی و اروم باشی نتیجه بهتری می گیری...نه این که همش بگی دارم کچل میشم..
چی بگم والا...خییلی دیدگاهت منفیه....با این انگیزه مطمئننا" نتیجه نمی گیری... کسی از الان باختش رو قبول کرده و میگه نمی تونم و نمیشه...وقتی وارد گود هم بشه به نتیجه نمیرسه...چون باور نداره
چیزهای خوب به سراغ کسانی می روند که باور دارند،چیزهای بهتر به سراغ کسانی می روند که صبر دارند،و بهترین چیزها به سراغ کسانی می روند که تلاش می کنند و هیچ گاه تسلیم نمی شوند
2810