2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679883 بازدید | 28507 پست
مهیا که زینک پلاس میخوره والله واسه اهن طبیعی شو میگم قرص میترسم چون باید دکتر بگه هر روز یه مشت عدس بخوره بصورت عدسی منبع اهن جوشانده برگ گزنه حاوی آهن و ویتامین C -------------------------------- Armita واسه رشد مجدد ماسک سیر و پیاز .. روغن زیتون .... روغن رزماری .. پرورده شنبلیله و روغن نارگیل ( پرورده شنبلیله : 30گرم روغن نارگیل(2قاشق غذاخوری+نصف قاشق چایخوری)+1قاشق غذاخوری تخم شنبلیله(میتوانیم پودر کنیم) این مخلوط را روزانه به مدت یک هفته حرارت غیر مستقیم بمدت 10 تا 15 دقیقه میدهیم( و جای تاریک میگذاریم و بعد از صافی عبور میدهیم نکته:حرارت غیرمستقیم مثلا ظرفمون رو توی آب جوش میگذاریم ) اینا مو رو تحریک میکنه در بیاد روغن زیتون هم که کامرون جون گفت از ترشی فروشیا بگیرید که سبزه و بووو داره ماروو خجالت ندین لپام گل انداخت
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من برای آهن قرص فرفولیک می خورم..ایرانیه...باید وقتی شکم خالیه خورد...همراه یه میوه که ویتامین سی داره...یا آب پرتقال....بعدشم تا یکی دو ساعت هیچی نخورد که تداخلی توی جذب آهن ایجاد نشه.... من با دکتر حرف می زدم ..دکتر می گفت همه خانوما باید قرص آهن رو داشته باشن و مصرف کنند!...به خواطر این که هم رژیم غذایی غنی ندارن(اکثرا" می خوان رژیم بگیرن)...هم به خاطر خونی که هر ماه از دست می دن معمولا" فقر آهن دارن..... آهن باید بین 40 تا 120 باشه یا 140ماکزش خوب یادم نیس...ولی مینیمم باید 40 باشه...واسه من 45 بود!!!....اینقدر چایی خوردم....واسه عصرونهه...بچه ها زیاد چایی نخورید...جگر و گوشت و عدس و ازین چیزا بخورید
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
2805
آرزوی موی پر پشت دارم، چند روز دیگه نوبت دکتر پوست دارم ، بخاطر کم پشتی موهام ، حوصله ندارم اینهمه محلول و مواد گیاهی بزنم ، اگه فقط یه محلول معرفی کنید ممنون میشم یا یه قرص غیر زینک ، آخه زینک هم می خورم
مرسی محیا جون سامیار . هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد اگه به محلول و دکتر بود همه خرمن گیسو بودیم من دکترو قبول ندارم چون قرص و دارو موقتیه
یاسی جون چه همتی، آفرین بهت تبریک می گم از صمیم قلبم خواهر من شاغل هستش معمولا شبها زود می خوابه. توی این ده روز هر شب ساعت 12 -1 می خوابه. میگه تا بیام ماسک ها رو درست کنم بزارم بشورم و... نصفه شب شده. ماشالله چشم نخوری ایشالله
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
عجججججججججب حالی داری یاسی...ماشالااااا...حالا خوبه خانواده هیچی بهت نمی کن
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
بچه ها راستی یه چیزی من هنوز ریزش موهام خیلیه چیکار کنم البته من خواب شبم اصلا تنظیم نیس تا صبح بیدارم دلیلشم این هست البته شمایی که ریزش موهاتون کم کم شده چه چیزی خیلی خوبه بزنم
یاسی جون عزیزم اگر کارمندی عصر که میرسی خونه دمکرده اسطخودوس بخور، دو ساعت قبل از خواب هم دمکرده گل گاوزبون از همه راحت تر هم گلاب هستش نیم ساعت قبل از خواب یک استکان گلاب خالص اینها آرامش بخشه و خوابت رو تنظیم می کنه اگر استرسی هستی هر روز یک سیب رو رنده کن با یک قاشق عسل و یه مقدار عرق بیدمشک توی یه کاسه مثل فالوده درست کن و میل کن برای قلب و استرس خیلی خوبه البته خیلی هم سیر میشی من عکس موهات رو دیدم بخشی از ریزش در روز طبیعیه 10-20 تا فکر کنم طبیعی باشه
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
2810