2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679825 بازدید | 28507 پست
یه دنیا ممنوووووووووووون گل دختر. مرسی که انقد با حوصله و عالی و کامل ج میدی. تو اگه دکتر میشدی میزدی رو دست دکتر باریک بین :)) من همیشه تو مطبت پلاس بودم :)))
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنجد برای سلامت پوست مفید است. اسیدهای چرب امگا۳ موجود در کنجد برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو آن مفید است. کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن مفید است. مخلوط کردن کنجد با سایر غذاها موجب غنی‌تر شدن آن می‌شود. خواص روغن کنجد برای پوست و مو روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت می‌ بخشد . مصرف موضعی این روغن ، پوست را نرم و لطیف می‌ کند . مانع شوره‌ ی سر می‌ شود . پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت می‌ کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می‌ شود . * از بروز آکنه جلوگیری می‌ کند . ------------------------------------------------------- روغن کنجد از نازک شدن موها جلوگیری می‌کند و مانع ریزش موها خصوصا در خانم‌ها می‌شود به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری می‌کند و موجب راحتی افرادی می‌شود که سال‌هاست از خشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشکشان می‌هراسند. در آخر شما را با ماسکی که با روغن کنجد تهیه می‌شود و برای تقویت موهای خشک و آسیب‌پذیر توصیه می‌شود آشنا می‌کنیم. قبل از هر چیز باید بگوییم که شما می‌توانید از این ماسک بسته به موهایتان هفته‌ای 1تا2 بار بعداز شستشوی آنها در حمام استفاده کنید. مواردی که در تهیه این ماسک استفاده می‌شوند: شامل: روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری زرده تخم‌مرغ 1 عدد شیر 2 قاشق مربا خوری آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری ابتدا مواد را کاملا مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام موخصوصا پوست سر قرار داده و کاملا با دو دست ماساژ دهید. هر قدر ماساژ بیشتر باشد موادآسانتر نفوذ می‌کنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را با آب ولرم آبکشی نمایید. در ضمن اگر می‌خواهید مقدار زیادی از کنجد خام را به مدتی بیش از یک سال نگهداری کنید باید آن‌را در داخل ظرف شیشه‌ای خشک و درب‌دار و دور از هر گونه رطوبت و قرار گرفتن در معرض نور خورشیدذخیره نمایید.
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
2805
مرسی یاسی جونم خیییییییییلی لطف کردی. حرفات راسخ ترم کرد که برم دنبال درمان. تمام کارایی که گفتی رو مو به مو انجام میدم نتیجشو بهت میگم هر هفته
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !
آبلیمو خاصیت تحریک کنندگی دارد در صورتی که پوست حساسی دارید دراستفاده از آن دقت کنید. آبلیمو باعث خشکی مو میشود(مناسب موهای چرب) ماساژ آب لیمو ساده به طور مستقیم به پوست سر، ریشه مو را تقویت و کمک به جلوگیری از شوره سر.
به گفته شیدا جون که موهاش خوب شد : تاثیر تخم شنبلیه تو روغن نارگیل عالیه ،بریزید تخم شنبلیله رو تو روغن نارگیلتون ،رو آب جوش هر روز حرارت بدید بعد یه هفته ترکیبی باهاش بسازید،امروز بعد سه دفعه استفاده دون دونیای مو رو دیدم ،مو رو انقدر قوی میکنه که مثل خار زیر دست آدم میاد مو ریزا
من باید گونی ببرم عطاری چون اینارو دیگه باید بزنم روغنا : کنجد ... زیتون .. املا .. نارگیل .. بادام تلخ .. بنفشه .. رزماری .. مار .کرچک گیاه : خرگوشک .. خردل .. دم اسبی .. مریم گلی .. مورد .. سدر .. برگ گزنه .. پیاز عنصل .. تخم شربتی و سیاه دانه این دوتارو بخورم واسه اعصاب و استرس چون یکیم دارممم گل گاو زبون .. سنبل الطیب .. استوخودوس .. بنفشه .. بادرنجوبه
سلام یاسی جون. من موهام به شدتمیریزه. حالت وز داره مثل اینکه با دکلره سوخته باشه. و بیشتر موهام سفیده و مجبورم مدام رنگ کنم امروز رفتم کوتاهشون کردم ازبس کم پشت ونازک بود ریزش شدید داشت شما چه راهکاری پیشنهاد میدید خودم از موهام خجالت میکشم. احساس میکنم دخترم که 5 سالشه به خودم رفته موهاش نازک و کمه واسه اون چیکار کنم؟ از بس دکتر رفتم نتیجه نگرفتم دیگه بیخیالش شدم
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
سلام.یاسی جون موهای من خیلی کم پشته و به شدت چرب.الان یه مدته شکر خدا به لطف دکترم چربیش کنترل شده. برای پرپشت شدنش هم دارم محلول میزنم که دکتر داده.دوست دارم از داروهای گیاهی هم در کنارش استفاده کنم.ولی از اونجایی که از چربی وحشت دارم نمیتونم هیچکدوم از روغن ها رو روی سرم بذارم.میشه چندتا از روش هایی که خوبه و به دردم میخوره معرفی کنین؟ خیلی ممنون میشم
Anita جان حنا بزاری روشن میشه اگه موهات خیلی روشنه تن نارنجی میگیره میتونی فقط رو ریشه موهات بزنی که یکم رنگ بگیره =============== مامان آنا جون از حنا + دم کرده بابونه برای محک شدن موهات استفاده کن هفته ایم 2 بار به مدت 4 تا 5 ساعت زرده تخم مرغ خانگی + حنا عالیه 4 ساعت روغن زیتون خالص از ترشی فروشیا بگیر که بو میده به روش بن ماری یکم گرمش کن کهخ دستتو نسوزونه ماساژ بده موهاتووو با نوک انگشتات بصورت دایره ای 1 ساعد بزار بشور 3 بار در هفته روغن املا هم موهاتو ضخیم میکنه ================ nunush6 جون شما هم میتونی از چیزایی که واسه مامان آنا گفتم استفده کنی موهات که چربه میتونی روغن زیتون رو تو ماسک حنا اضافه کنی میدونی دکتر دارو میده ولی موقتیه حالا ایشالله نباشه برا تو اینجا بچه ها فقط گیاهی استفاده میکنن موهای چرب دم کرده چای سبز + سبوس برنج شب اسپری کن رو موهات ژل الوئه ورای تازه + نصف لیمو ترش قاطی کن 2 ساعت بزار رو موهات موهات چربه ولی از ماسک حنا + خیلی چزای دیگه مثل زرده تخم مرغ + قهوه + دم کرده چای سبز .بابونه . گزنه . سبسوس برنج میتونی استفاده کنی که خیلی عالیه مخصوصا الان تابستوه و حنا هم خنک عالیه واسه پوست و مو
اینم ماسک موی امروز من ژل الوئه ورا + نصف لیمو ترش تازه + کپسول ویتامین ای + نصف سر روغن بادام تلخ به مدت 2 ساعت آپلود عکس اینم الوئه ورای من در آب سلام کردن یخچال نزارید که بد میشن آپلود عکس
2810