2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
cameron جان سلامممممممممممممممممم من عاشق حرف زدنت شدمممممممممممم چقد امید انداختی تو دلم. خدا امیدوارت کنه. میشه یکم بمن کمک کنییییییییییییییی؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
cameron جان خواهر گلم شما که از بچه های قدیمی هستین بیاین ما رو هم کمک کنید انشاله ما هم جواب بگیریم و بازم اعتماد بنفسمون بیاد سرجاشو دعاتون کنیم تا آخر عمر. خواهش میکنم عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسانه خانم گل مرسی خانمی. موهای جلوی سرت بهترن؟ من الان چیکار کنم؟ هم مکمل میخورم هم آهن هم دی مرحله بعدی چیه؟رویش واسه موی چرب. من هر روز نعنا میخورم دو بارم چایی سبزو گاهی اسپری چایی سبز و محلول ایوروشه رویش میخوااااااااااااام
ستاره جان من یکبار ماینو زدم از سر درد داشتم هلاک میشدم هیچوقت بهش فکر نمیکنم. باید با همین چیزا جواب بگیرم. البته تحت نظر پزشک مکمل و محلول0ایوروشه ) استفاده میکنم. شیدا / مگه ارثن نبو؟ چطور جواب گرفت. ما هم میتونیییییییییییییییییییییم
سلام به همه دوستان در مورد مصرف سبوس برنج یا غیره و یا مکملها ربط به سطح ویتامینهای و املاح معدنی بدن داره جدول املاح معدنی مورد نیاز و مواد غذایی برای بدن http://www.novindiet.com/article/%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%86
کامرون جون من حرفای خود شیدا جونو زدم اینجا تاپیک ریزش موه عزیزم همه باید تجربه هاشونو درمیون بذارن مثلا آیلین یا چند نفر دیگه با این روشا موهاشون کم تر شد،کسی که این روشارو می خواد شروع کنه باید با دید باز واردش بشه مثلا یادمه لیزا چون خیلی ریزش داشت شیدا حون بهش گفته بود فینیپشیارو مصرف کنه محلول ایوروشه هم خیلی خیلی خیلی قبول داره،رینفولتیلم خودش استفاده کرده می دونم،خودش در کنار گیاهی هم مکمل داره هم محلول،ساحل جون ماینو به منم نساخت بگیر نگیر داره ارثی بوده شیدا جونم ولی خودش میگه با داروهای شیمیایی ریزششو بند آورده و بعد با ایوروشه و گیاهی و روغنا موهاش پر شدن،عین این جملشو من دیروز تو تاپیک شماره 1 می خوندم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
zariyun جان محلول خرگوشک هم تجاری هست بهتره خودت درست کنی چون مواد نگهدارنده داخل محلول هست مقدار نصف پیمانه گیاه خرگوشک (خشک یا تاره) و یک پیمانه آب جوش و گرم کنید تا حدی که آب نصف شود بعد از صافی رد کنید برای مصرف کم درست کنید تا زود مصرف شود و کپک نزند
کامرون جون خود شیدا جون بهم گفت اگه ریشه موهات حساس به dht باشه چاره ای نداری بجز اینکه در کنار این روشای گیاهی همیشه یه محلول بلوکه کننده قوی dht روی سرت باشه الان نمونشو تو خود ساحل جون یا لیا جون ببینید که همین محلول ایوروشه چقدر ریزششونه کم کرده ساحل جون که میگفت ریزششو 100 تا کم کرده همین محلول تجاری ایوروشه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
ممنون کامرون جان با اجازه کامرون ، من جواب بدم ، بچه ها تونیکها و محصولات تجاری فایده دارن قطعا اما با قطعشون ریزش بدتر میشه و با استفاده مدام هم. بدن عادت میکنه و دیگه جواب نمیده س بهتره با مواد طبیعی که در دسترسمون هست پیش بریم
خدایا منو بحال خودم رها نکن
نوشیدن یک فنجان چای سفید و یا چای سبز خیلی به رویش مجدد مو کمک میکنه و بازدارنده DHT هستند گیاهان بازدارنده DHT Natural DHT Blockers چای سبز و سفید نخل اره ای ایرانی یا نخل باد بزنی اره ای Saw Palmetto گزنه Nettle تخم کدو Pumpkin Seeds درخت زندگی Thuja L-Lysine Epilobium
2810