2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680020 بازدید | 28507 پست
ساحل جون سعی میکنم هفته ای ۲ بار بیشتر نشورم ...... حجم موهات وحشتناک کم شد در عرض چندماه از نصف هم کمتر شد الان سه یکسال هست هر قرصی هم میخورم خوب نمیشه....ریزش موهام کم هم نشده چه برسه که موی جدید در بیاد ....دکتر هم میگه طبیعی هست در ضمن قبل از اینکه موهام بریزه جلوی سرم یکم کم پشت شده بود و خط رویش یکم عقب رفته بود اما اینقدر مو داشتم که به نظرم مهم نبود ....موهام پرپشت بود
سلام بهار جون خوبی عزیزم؟ بد نیس من نه دیگه هیچ ماسکی نمیزنم کلا حساسه سرم به ماسک و روغنا ریزشم نسبت به قبل کمتر شده گلم موهای تو در چه حالن؟؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهار جون خوبی عزیزم؟ بد نیس من نه دیگه هیچ ماسکی نمیزنم کلا حساسه سرم به ماسک و روغنا ریزشم نسبت به قبل کمتر شده گلم موهای تو در چه حالن؟؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
ساحل جون ریزشت خیلی زیاد نیس چون فقط بعد حموم زیاد میریزه اونم یواش یواش کمتر میشه روغن کرچک و آملا خوبه ولی برا موهای چرب نه چون ریزشو بیشتر میکنه من خودم نزدم چون ریزشمو زیاد کرد برا چربی موهات خرگوشک استفاده کردی؟؟ اونم چربیو کم میکنه
ساحل جون ریزشت خیلی زیاد نیس چون فقط بعد حموم زیاد میریزه اونم یواش یواش کمتر میشه روغن کرچک و آملا خوبه ولی برا موهای چرب نه چون ریزشو بیشتر میکنه من خودم نزدم چون ریزشمو زیاد کرد برا چربی موهات خرگوشک استفاده کردی؟؟ اونم چربیو کم میکنه
Sahel جان من سرکه طبیعی انگور میزنم ، قدیمیهای تایپیک میگن سرکه سیب هم خوبه ، مهم طبیعی بودنشه من با وجود اینکه سرم چربه ، هفته ای 3 بار میرم حمام ، و هربار فقط 1 دس شامپو میزنم ، سرکه رو بعد از ابکشی سرم میزنم ، سرکه رو حدود 4 یا 5 دقیقه میزارم ، بعد فقط سرم و یه اب میکشم ، خیلی سرت و نشور که بدتر چرب میشه میتونی گل سرشور رو هم امتحان کنی ، البته اگه موهات نرم نیس ، گل سرشور هم چربیه سرو میگیره
خدایا منو بحال خودم رها نکن
سلام بچه ها یه تجربه که شاید به درد کسایی که موهای چرب دارن و می خوان از خواص روغنام استفاده کنن بخوره محلول سریتا تی 2 که باریک بینم قبولش داره و قیمتشم 14 تومنه بخرید به صورت دو واحد از اونو یک احد ترکیبی استفاده کنید هم خیلی خوبه هم توش کافئینو سالوپالماتو داره هم موهارو اونقدر چرب نمیکنه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
بهار جانفدات شم شما ایوروشه رو بزن 100 درصد ریزشت نصف میشه. من بعد از حموم 170 -180 تا میزیخت ایوروشه 100 تاشو کم کرد. گلم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810