2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679981 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو میخوام امتحان کنم نسخه رفع کدری و نازکی مو : در اصل این یک لوسیون همه منظوره مو میباشد آمله + برگ مورد + ریشه کاج یا رزماری را به نسبت مساوی مخلوط کنید و در هم وزن خود سرکه سیب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ولی نباید بجوشد سپس در جایی قرار دهید تا سرد شود آن را صاف کرده در هم وزن خود روغن کنجد یا روغن زیتون بریزید و در یخچال قرار دهید . برای اینکه اثر این لوسیون قوی تر شود و ماندگاری بیشتری داشته باشد میتوانید ۲ – ۳ حبه سیر نیز ورقه ورقه کرده به آن اضافه کنید . لوسیون بدست آمده را در یخچال نگهداری کنید و هر دفعه با شامپو بچه یا کمی سدر مخلوط کرده به سر بمالید. توجه داشته باشید برای این منظور حتما شامپو بچه فیروز یا نمونه خارجی آن جانسون باشد از شامپو دیگری استفاده نکنید .
ساحل جون آره باید بجوشونی بعدا اسپری کنی آره اکثر عطاریا اشتباهی میدن سبوس برنجو باید خورد خوبه ویتامیناش زیاده به به پگاهیییییی کجایی؟چرا نیستی پس؟؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
پرنیان عزیزم ممنونم که جوابمو میدی گل قشنگم. من سبوس از کجا پیدا کنم. میگن تهران هست. راستی من چجوری موهامو جوندار کنم یعنی سفت و قوی شن و واسه رویش چیکار کنم؟ موهام چرب چرب. الان من در روز شاید 10 تا ریزش و بعد از حموم 80 -90 تا ریزش دارم. کنترل شدست؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
راستی بچه ها بابام از شمال یه روغن زیتون آورده سبز تیره تیره. نام و نشونم روش نیست. میگه محلیه؟ بنظرتون بدرد بخور هست؟
گلم من سبوسو از عطاری گرفتم. اکثرا همه جا هست روغن کرچک و آملا خوبه منم چون موهام چربه متاسفانه روغنا بهم نمیسازه و نمیتونم بزنم مال منم نازک وضعیفه موهام.. یه روز در میون میری حموم؟؟ ماسکا رو میزنی ساحل جون؟؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
http://8pic.ir/viewer.php?file=30816472978476668370.jpg این عکس موهای پیشونیمه که گذاشتم پر بشه الان بیشتر از یه ماه...چیکار کنم رشدش بیشتر بشه؟ اگه میدونید جواب منو هم بدید... ثوا ب داره
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
پرنیان من فقط محلول ایوروشه میزنم.ریزشم چطوره بنظرت؟ من 48 ساعت یکبار حموم میکنم. دو روز در هفته چایی سبز اسپری میکنم. و هر روز دمکرده نعنا.کرچک و آملا زدی؟ خوبه؟ چه مارکی؟ من چربی موهام اذیتم میکنه
2810