2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا احسان خواهر من اینجوری شدی دکتر گفته بود شامپو ضد آفتاب بزن موهات به آفتاب حساسه. خوش بحالت که ایوروشه موهاتو خشک میکنه. موهای من خیلی چربه. شامپو ایوروشه رو با محلولش استفاده میکنم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
پرنیان شما گفتی واسه کیست و پایین آوردن هورمون مردونه خوبه منم هر روز بعدازظهر دم میکنم میخورم. فقط درباره چلتوک نمیدونم واسه خانما خوبه بد؟ دمکردشو باید خورد یا جوشوندشو
شنیدم چایی سبز رو ماساژبدم واسه چربی خوبه؟ اصلا ماساژواسه موهای چرب خوبه/ اگه نه که این مواد رو چیکار کنم رو سرم؟
ساحل سرکه هیچ ترسی نداره ، اگه خیلی ترشه 1 قاشق اب قاطیش کن من وقتی میخام برم سفر یا مهمونی خونه کسی ، منظورم اینه که ممکنه 2 ،3 روز دسترسی ب حموم نداشته باشم حتما سرکه میزنم ب موهام و کف سرم و بعدش ی ابکشی الکی از سرم میکنم ، خیلی سرم و نمیشورم که فایده سرکه از بین بره
خدایا منو بحال خودم رها نکن
ساحل جون آره خوبه عزیزم بخور چلتوک خیلی خوب نیس برا خانوما سبوس برنج بهتره بله چای سبز برا کم کردن چربی خوبه و اینکه برا پایین آوردن هورمون مردانه هم خوبه چون موهات چربه زیاد ماساژ نده اسپری کنی یکم ماساژ بدی کافیههه
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
من ریزش موهام خیلی زیاد هست روزی ۱۰۰ تار مو حدودا بعد از حمام هم ۲۰۰ تار مو دکتر هم میگه طبیعی هست تراکم موهام در حالی که موهام ازنصف هم کمتر شده .... خط رویشم هم عقب رفته ...برام ازمایش نوشت اما جواب میره پیش خود دکتر. نمی دونم چکار کنم
پرنیان جان من چلتوک گرفتم چجوری اسپری کنم؟ بجوشونم؟ میشه با دمکرده چایی سبز قاطیش کرد. رفتم عطاری گفتم سبوس میخوام همون چلتوک رو پودر کرده داده بهم. رنگس همونه. سبوس چیه؟ کجا گیر بیارم؟
2810