2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680040 بازدید | 28507 پست
ساحل جان فریتین منم 17 بود دو تا بسته قرص اهن ایزن پلاس خوردم دوباره از دادم شده بود 27 الانم دارم گلوبیفر میخورم بهترین قرص اهنه میخوای شما هم همین کارو کن من ویتامین دی ام 4 بود هفته ای یه دونه کپسول ویتامین دی 50000 خوردم به مدت 3 ماه الان از دادم شده 35 یعنی دیگه کمبود ندارم امپولم نزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جان فریتین منم 17 بود دو تا بسته قرص اهن ایزن پلاس خوردم دوباره از دادم شده بود 27 الانم دارم گلوبیفر میخورم بهترین قرص اهنه میخوای شما هم همین کارو کن من ویتامین دی ام 4 بود هفته ای یه دونه کپسول ویتامین دی 50000 خوردم به مدت 3 ماه الان از دادم شده 35 یعنی دیگه کمبود ندارم امپولم نزدم
آذین جان من دارم قرص آهن میخورم. میخوام بیاد بالای 40 شبی یکدونه فریون. خوبه؟ افسانه چقدر موهات کم بود. از کجا بیشتر. با چی رویش داشتی؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ویتامین دی من 18 هست. بچه ها من ازمایشمو واسه کی اسکن کنم تفسیرش کنه؟ دکتر میگه همه چی خوبه. اونوقت فریتین 17 است. پروژسترون با پروژسترون آزاد چه فرقی داره؟ بخدا آز رو به سه دکتد نشون دادم دکتر امداد و دکتر نخجوانی و دکتر دلبخش دو تا متخصص غدد ویک متخصص زنان همه خنگ. فقط زنان گفت واسه اهن ریجن دایت بخور. منم یک بسته که میشه 30تا خریدم شبی اعدد میخورم. افسانه کجایی؟ بها جان دیگه نیستی؟
ساحل جون من امروز کار دارم نمیتونم بمونم اما اینو بگم من با همین روشها والبته تغذیه موهام داره عالی میشه.ایزن پلاس بخور فریتین من7 بود الان شده 50 . سیستین چند دوره خوردم ریجین هم بخور. سمنو وماست و سبوس هم یادت نره من ازمایش دادم همه ویتامینها رو چک کردم خوب شده. امپول d3 ماهی یه دونه زدم
افسانه جان من شنبه ساعت ده صبح هستم خواهش میکنم بیا. شما پوست سرت پیدا بود؟بچه ها من زینک 15 میخورم با آهن تداخل داره؟ یا ریجین؟
بچه ها من واسه آز یکماه اسپیرونولاکتونو قطع کردم ریزش افتضاح و صورتم مثل کوره داغ میشد. اصلا یه وضعی دوباره شروع کردم
2810