2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
آیلین جون از نشونه هاش
آلوپسی آندروژنیک همون ارثیه
که توش مو هیچوقت زیاد نمی ریزه ولی به مرور نازک و نازکتر میشه موهای منم نازک شده(اگه دقت کرده باشین بچه هایی که موهاشون به دلایل دیگه ای میریزه موهاشون روزی 200 تا هم میریزه ولی من موهام روزی 60 70 تا میریزه)
توی این نوع ریزش سطح هورمون پرولاکتین و DHEA.A میره بالا که برا من پرولاکتینم لب مرز بود و dhea.s بالا
کسایی که این نوع ریزشو دارن علائم دیگه ای مثل نا منظم بودن پریود کلفتی صدا ،نازایی یا مو زائد ندارن دقیقا مثل من(به غیر از چند تا مو زائد روی چونم)
و ریزش موشون(یعنی همون نازک شدن و به مرور کرکی شدن و از بین رفتن موهاشون)بیشتر تو ناحیه ی وسط سر که به بهش اسکالپ یا کف سر هم میگن هست،من فرق سرم خیلی کم شده
در ضمن ریزش موی هورمونی موهاشون از گیجگاها خالی میشه ولی تو این نوع ریزش خط رویش حفظ میشه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
آیلین جون من مرض بد بینی دارما ولی چیکار کنم باید بگم
من یه مدت طاس کرده بودم،یعنی مو د اشتم ولی کلمو تیغ زده بودم،می کم نکنه اون خانمیم که به شما نشون داده اینجوری کلشو تیغ زده بوده خودش؟آخه خیلیا اینکارو می کنن
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون عکسی که از قبل و بعد این خانمه به من نشون داد کاملا مشخص بود طاس بود چون بعد از رویش کاملا نامرتب موهاش دراومده بود!!

در مورد آلوپسی آندروژنیک هم حتما این بار برم میپرسم
من موهام کاملا یک دست از تمام سرم ریخته..حتما میپرسم ازش که مدل ریزش من چیه

2805
میدونم ستاره جون من سالهاست از دستاین موهام کشیدم
خوب درکت میکنم
ولی یه توصیه بهت میکنم هیچوقت خوددرمانی نکن
چه دکتر پوست و مو چه دکتر طب سنتی..زیر نظر یکی از این دو تا باشی بهتر نتیجه میگیری تا خودت درمان کنی
این دکتره میگفت خانم ها خودشون به هر نسبتی میخوان گیاهها رو قاطی میکنن میزنن به سرشون و این ممکنه نتیجه عکس بده! سردی و گرمی موادی که به سر میزنیم خیلی مهمه.
مواد موجود در شامپوها چه از نوع ایرانی چه خارجی باعث بر هم زدن ph طبیعی پوست سر میشه بنابراین بهتره از شامپو بچه استتفاده کنید . موهاتون رو به آرامی و در حالت نشسته شانه کنید و سعی کنید کمتر دستکاریشون کنید .از ماسک سیر و پیاز برای تقویت ریشه مو استفاده کنید . اندازه موهاتون رو کنترل کنید .مو هر چی بلندتر بشه توی شانه کردن بیشتر گیر میکنه و در نتیجه بیشتر کنده میشه . سعی کنید موهای ریخته رو نشمرید چون همین کار باعث استرش بیشتر میشه و استرس هم دشمن مو و عامل بدبختی و بر هم زدن هورمونهاست . ویتامینهای بدنتون رو با مواد غزایی طبیعی تامین کنید چون قدرت جزب قرصها و داروها زیاد نیست . اما در مصرف وتیامینها زیاده روی نکنید ازدیاد بعضی ویتامینها خودش باعث ریزش مو .میشه.زیاد به متخصصان پوست و مو اعتماد نکنید .داروهای شیمیایی ضررشون بیشتر از نفعشونه و دکترها هم دلشون برای ما نمیسوزه .فقط از نظرشون در مورد نوع ریزش مو کمک بگیریدو تشخیص اینکه آیا عامل کمبود ماده ای در خون هست یا هورمونی یا هر عامل دیگه اما در مورد داروهاشون خصوصا داروهای شیمیایی به عنوان آخرین راه حل فکر کنید .
الی 67
1392/12/18 11:48 ق.ظ

من تو شامپو داو که برا موهای آسیب دیده است نصف شیشه رزماری ریختم
ماسک مو حالت هم خریدم
روغن واتیکا هم میزنم
عالی شده
قبلا که موهام رو شونه میکردم انقدر مو میریخت که چند بار باید برس رو تمیز میکردم ولی الان خیلی خیلی کم می ریزه

2810