2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال!
عنصل فاسد میشه؟
من امروز خریدم ولی جرئت نکردم رندش کنم،همینجوری حلقه حلقه کردمش ریختمش توی یه شیشه روشم روغن نارگیلو املا و زیتون ریختم تا کی تو روغنا می مونه؟بعد چجوری باید استفادش کنم؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
2805
کاش منم اونورا بودم می رفتم پیش این دکتره آیلین جونراستی آیلین دکتره نگفت ریزش موهات آلوپسی آندروژنیکه؟
از ته دلم از خدا خواستم با این روش نتیجه بگیری عزیزم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
نه لیزا جون ازبین نمیره اتفاقا موی خیلی قوی زیرش هست
فکر منفی به خودت راه نده
به قول آیلین جون دکتری که امید و از مریضش بگیره دکتر نیست جلاده

این فکر بد بدتر هست
اتفاقا چیز نگران کننده ای نیست
خدا هوای هممونو داره بچه ها
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
بچه ها مسالتون
خخخخخخخخ

میگم این نخود و زرده تخم مرغی که فری یاد داد شستن مو و حموم و کلا درست کردن پروسه طولانی و سختی داره

به نظرتون اگه نخوام نخود و خودم خیس کنم له کنم و...... به جاش از آرد نخود و تخم مرغ استفاده کنم میشه؟
آیا فرقی میکنن؟؟؟؟
شستن نخود لابه لای سر،شستن حموم و.....کلا روزی که نخود میزنم فکر کنم 3ساعتی تو حموم هستم تا تمیز بشه

آیا شماهایی که نخود میزنین چیکار میکنین؟
آیلین جون امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرى ،من الان نزدیک ١٠ روز دارم دارم داروهاى هومیوپاتى را مصرف مى کنم هرچى جوش زیر پوستى زده بیرون یک جاهایى که تا حالا نداشتم مثلا اطراف لب بالام آیا این از داروهاى هومیوپاتى ؟
2810