2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679883 بازدید | 28507 پست
دریای عزیز اول اینو بگم که موهای من ظاهر گول زننده داره خیلی پف داره. به نظر پره ولی معمولیه . منم مثل شما ریزش دارم روزانه تا قبل درمان تا 100 میریخت بعد از حموم هم تا 150 گاهی حدود 200 تا . همیشه به خودم میگفتم خدایا با اینهمه ریزش کچل میشم اما شانسی که آوردم رویشم خوبه اما موهامو نمیتونم بلندتر کنم نمیدونم به چه علتی موهای بلندم میرن تو فاز استراحت (میریزن) کف سرم پره . پر از موی کوتاه اما هر چه به نوک مو نزدیک میشم کم کم کمتر میشن!!!!
مدتیه حدود دوماه تغذیه ام رو بهتر کردم بادام پسته فندق بادام زمینی زیاد میخورم جوانه گندم خودم درست میکنم و هر روز اندازه کف دست میخورم همیشه 5 سانت پایین موهام وز و بدحالت بود این بار که کوتاه کردم حالتش خوب مونده!!!
ماسکها ( که من از حنا که رنگ موهامم تغییر داده- ماسک خردل - مدتی سیر و پیاز ) و روغن آملا و ترکیبی استفاده کردم
اما حرف اول رو تغذیه میزنه جدیدا اطرافیانم هم بهم میگن موهات تازه مو شده!!!! چون خیلی بدحالت و وز بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریتون جون حقیقته ماشاله موهات خوب شده
یه سوال فنی دارم ،من ریزشم کنترل شده ، موهام نازک و کم جونه به نظرت چکار کنم؟؟
برنامم اینه:
ماسک حنا و بابونه مخلفات، آب شنبل، آملا ،سرم و شامپو ایوورشه ، مکمل ریجن دایت و قرص ویتامین D
خدایا منو بحال خودم رها نکن
به نظر من همبن که ریزشت کنترل شده نشونه ی خوبیه.
برنامتم خیلی کامله .
به نظرم توجهت رو بده به موهایی که در شرایط جدید در میان . مطمئنا قویتر و بهتر در میان . در 2 تا 3 ماه آینده تغییر جالب توجهی رو خواهی دید و با عکست همه رو شگفت زده میکنی.
2805
با عرض سلام و ادب و احترام. و البته کمی گلایه . اونم واسه اینکه برام پارتی بازی نکردین وقت ساب بدین اورژانسی. دکتر عزیزم من 2 سال است از�رینفولتیل�ویال مردانه میزنم موهام خوبه ریزشم رفع شده قطع=ریزش؟( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )وقتها دست من نیست. به هیچ عنوان
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
من تو نت خوندم که کسایی که اسید معده اشون کم ترشح میشه هم میتونن ریزش مو بگیرن

ی جا نوشته بود که برای تحریک رشد مو تقویت معده مهمه

ای خدا

خودت شفا بده موهامونو ما بنده ایم و نادون خیلی چیزا رو نمیدونیم خودت راه درست رو بذار جلو پامون

میگن حضرت موسی دندون درد گرفت خدا بهش ی گیاه معرفی کرد که دندونش خوب شه
بار اول که حضرت موسی از اون گیاه استفاده کرد دندونش خوب شد

بار دوم که دندون درد گرفتن میرن سراغ گیاه ولی فایده نمیکنه

حضرت موسی به خدا میگه خدا هم در جواب میگه دفعه اول که جواب داد اون گیاه برای درد دندونت ب خاطر این بود که به امید من رفتی سراغش

ولی دفعه دوم به امید گیاه رفتی

خدا خودش کمکمون کنه به هیچ کسی جز خودش امید و توکل نداشته باشیم

خدا ما رو از هر چیزی غیر از خودش که بهش امید داشته باشیم ناامید میکنه چون میخاد با خودش معامله کنیم

خدایا خودت کمکمون کن
بگذار مهربانی ات دریا شود
چه مطلب جالبی پرهام جان
منکه معتقدم خاله ی من چند سال پیش توده ای در رحم داشت که باید جراحی میشد بشدت ناراحت بود بود بجای عمل متوسل بدعا شد قبل از 40 روز توده دفع شد!!!!! توده رو به دکترش نشون داد باورش نمیشد در کنار تلاشمون دعا قطعا موثره
2810