2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
قبلا سردی الان به شدت گرمی می خورم ینی بدنم می طلبه و روی بدنمم جواب داده واقعا چون بدنم قبلا ها خیلی سرد بود اما خودم می فهمم تشخیص دکتره درست بوده و بدنم داره گرم تر میشه به مرور اما تو کار کله موندم
هر چی هم بهش بابت مو می گم با بی حوصلگی ج میده ینی دیگه تخصصش نیست ک خیلی ریز بشه
پارسال پیش باریک بینم رفتم گف ریزش موی مردانه داری چه فایه داروهای قوی هورمونی داد
یه چی به اسم اوودارت اگه اشتباه نکنم تومایه فیناستراید منم ریختم اشغالی گفتم با گیاهی ج می گیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همون افتضاحی ک بود هست
شامپو هم دوره های مختلف همه چی ایروکس، دوکری، الپسین، نره، فولیکا، اون نمونه ختارجی فولیکا ک اسمش یادم نیست و تخم مرغی.
الانم چن ماهه تخم مرغی
ک اونم اولش خوب بود الان افتضاح شد اونم
انگاری موهام بدتر شدن اما بدنم خب قوی تر شده دردهای استخونیم کمتر شده سرگیجه هام بهتر شده خونریزیم کمتر شده درد کیستم بر طرف شده
اما موهام افتضاح شده ینی بد بود حالا افتضاح شده اون موقع به شنبل ج می داد الان نه (البته 3 بار مداوم زدم و چن بار جسته گریخته اما می ریخت)
خب ببین من الان چه ماسک بزنم چه نزنم 150 الی 200 تا بعد حموم می ریزه ادامه بدم یا مثلا دو سه بار بزنم ولش کنم؟
الان به نظرت تا عید چکار کنم؟
نتا بعدش روغن ترکیبی رو خودم درست کنم به قول شما به روغن های بازر اعتمادی نیست
بجز کرچک البته
اونو دارم دیگه فک نکنم بشه دستی درستش کرد
شامپو زدن هم تنوع بده هر دفعه یه چیری بزن
چای و غذای گرم از نظر دما مصرف نکن یا بگذار خنک بشه
سرت گرم هست باید تنوع بیشتر بدی
فردا در مورد ماسکهایی که میگذاری بگو
فعلا بای عزیزم
کامرون جونم .... رنگ موهاتو خییییییلی دوست داشتم چقد خوشرنگه ماشا... .... موهاتون خدا رو شکر خیلی خوب شده ...خیلی امیدوار شدم ....مرسی عزیزم که لطف کردید و عکس گذاشتید:*

گلناز جون منم موهام بعد حموم خیلی میریزه ... یک مدت از حموم میومدم بیرون سریع ماسک می ذاشتم مثل چای سبز ریزشم خیلی کم شده بود ... ولی الان میزارم دیگه تاثیر نداره ...شما امتحان کن شاید به موهاتون بیفته .....دلیل اینکه بعد حموم اینقد مو میریزه چیه هست ؟؟؟
در ضمن ۲۰ دقیقه زیر نور مستقیم آفتاب قرار بگیری ویتامین د بدنت روزانه تامین میشه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
منم با عصاره شنبلیه ی مدت خوب بودم ولی الان هیچ تاثیری نداره فکرکنم موهامون بهش عادت می کنن الان سیروپیاز شروع کردم ولی چرا اصلا موهام گرم نشد؟

من همه رورنده کردم بعدشم ابش روگرفتم به نظرتون اینجوری اصلا اب فلفل و سیر تو پیاز درمیاد
2810