2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679974 بازدید | 28507 پست
خب کارون جان مطمئنا کم خونی و کمبود ویتامین دی رو به بهبوده از اون دو مورد نیست الان به نظرت با اینک مثلا سیر و پیاز ریزش داشم بازم امتحانش کنم؟ کلا بعد چن بار امتحان و عدم نتیجه بایذ گذاشت کنار یه ماسکو؟
من قبلا عنصل چن بار گذاشتم عالی بود اومدم اینجا هم گفتم بعد چن وقت ریزشم شدید شد با عنصل ! نمی فهمم چه مرگشونه موهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا با شنبل عالی بودم
یه بار روغن سیاه دونه گذاشتم عالی بود فقط 30 تا ریخت اما بعدش افتضاح شد
سردی ها کدوم ها هستن؟
حنا اگه سرده اونم ک به من نمی ساخت
ممکنه طبع سر تو زمان های مختلف متفاوت باشه؟ ینی قبلا سرد بوده الان گرمه؟
برنامت رو هم خونده بودم کامرون جان
فقط مثلا الان بهم گفتی سیر و پیاز نذار اما خودت کلی ازش نتیجه گرفتی منو میشه از جهل در بیاری؟
و اینکه دیدم یه جا گفته بودی روغن ها رو خودتون بگیرید پایه همه روغن گیریهاتون یکی هست یا فرق دارن با هم؟ میشه اگه جایی نوشتی اونم بگی (روغن گیری های مختلف)
کلمرون جان یه چی دیگه بگم؟ نوشتی تلاش م کنی ک بیشتر سردی مصرف می کنی اما من نمی تونم چون بخاطر سرد بودن بدنم دکتره کلی به من گرمی می ده اصلا رژیم غذایی ک داده همش گرمی جاته ینی یا باید باقی بدن اصلاح شه یا سر؟
(ببخشید گفتم شاید چون اطلاعاتت زیاده بدونی جوابشو)
2810