2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680055 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره آوا جون دقیق میشه لطف کنی توضیح بدی ...چون من هم ۱ ماه دارم استقاده می کنم ... بگو امیدوار شیم

دوسی جونا... من دیروز داشتم عکسای آذر سال پیشم رو نگاه می کردم ...موهام از سال پیش تا الان ۱/۶ هم کمتر شده ....به نظرتون این مدل ریزش اگه ارثی باشه طبیعی هست؟؟ ...یا نه ممکن یک بیماری دارم خودم خبر دار نشدم ..اخه اگه همه تو ارثی بودن اینقد موهاشون بریزه که تو سن ۱۸-۱۹ سالگی خیلی ها باید کچل شده باشن
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
بچه ها کسی نظری برای این مدل ریزش من نداره ....فکرم خیلی مشغول شده .... برای ریزش ارثی تو یک سال اینقد ریزش طبیعی هست؟ یا نه موها کم کم میریزه و دیگه جایگزین نمیشه ؟؟؟
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
مرسی لیا جونم .... پس این چی می تونه باشه??? ...همسرم همیشه وقتی می گفتم ریزش دارم کلی عصبانی می شد ...از دیروز که عکسای سال پیشمو دیده همش می گه چرا موهات اینجوری شده :(((
فلفل و پیاز 4 ماه مداوم یه روز در میون زدم
به مرور ریزشو کم میکنه بچه ها ....
اخه نباید توقع داشته باشید بعد 3 باز زدن کم بشه
من پدرم دراومد تو اون چند ماه ... یه روز در میون این ماسک و میزدم گاهی اوایلش ناامید میشدم ولی انقد ادامه دادم که الان ریزشم خیلی خیلی کم شدهپ

عجلههههههههههههههههههههههههههههههههه نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددددددد

نتیجشو میبینید
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
آوا
موهای توهم که ریزشش منتشره وقتی درمان میکنی لابلای موهات الانم پرشده؟من مواد ماسک تسترونتو گرفتم بزنم جدیدا سرم گرم شده پیاز وفلفل برام بد نیس؟سیر میریزونه یکبار زدم دیگه نزدم.این تسترونیت واسه رویشم خوفه؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
آوا
موهای توهم که ریزشش منتشره وقتی درمان میکنی لابلای موهات الانم پرشده؟من مواد ماسک تسترونتو گرفتم بزنم جدیدا سرم گرم شده پیاز وفلفل برام بد نیس؟سیر میریزونه یکبار زدم دیگه نزدم.این تسترونیت واسه رویشم خوفه؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سارا جان
لابه لای موهام هنوز خالیه ولی بچه مو زیاد دارم مخصوصا تو خط رویش پیشونیم
اگه سرت گرم شده حتما با پیاز و فلفل گل ختمی بزن که عالیه
ماسک مهار کننده هم ضد ریزشه و باعث رویش هم میشه

بهار جون من از مهر یه روز درمیون پیاز و فلفل تازه میزدم ...روز دیگه هم اب شنبل میزدم....هفته ایی یه بار هم روغن ترکیبی
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
2810