2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
سلام کامرون جان بهت پیام خصوصی دادم اما باز اینجا هم همونو می نویسم صفحات سریع پیش می ره گفتم شاید نبینی
من قبلا با اب شنبلیله خیلی جواب می گرفتم اما الان خیلی اوضام خراب شده ریجن هم واسم جواب نمیده
حالا شروع کردم به خوردن فارماتون
هر ماسکی می ذارم بعد حموم 150 الی 200 تا می ریزه خسته شدم مثلا امروز پیاز و سیر گذاشتم باز همون اش و همون کاسه طبق دستور شما 10 مین اخرم سیاه دونه گذاشتم (همون مارکی ک یه بار گذاشتم فقط 30 تا ریخت الان 200 تا ریخت)
نمی فهمم باید چکار کنم
به ریزش ها اهمیت ندم و ماسک ها رو ادامه بدم؟
راستی من پیش دکتر گیاهی هم می رم می گه کم خونی ، درست میشه
درمان اونم دارم ادامه میدم اما بی فایده
قبلا کمبود ویتامین دی هم داشتم ک روزی 10 تا بادوم+1 لیوان اب+2 ق غ عسل می خورم (به گفته دکتر گیاهی)
تغذیمم تغییر نکرده فقط لبنیات واسم ممنوعه بجز کره و خامه و یه روز درمیون 1 لیوان شیر ک اونم می خورم
رسما دارم خل میشم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
من همیشه سرم یه بار شامپو پروویتا ایروکس می زنم بعدشم یه با نرم کننده جووانه گندم داروگر می زنم
موهام ریزش ناره اما می خوام فعلا نرم کننده نزنم

سدر چه جوری مثل شامپو برای نرم شدن می زنید
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
الراز جون بهترین روش شستشوی سر با سدر این هست
طرز مصرف سدر به این صورت است که یک قاشق سدر را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کف کند. سپس فقط با کف و آب آن، سر را می‌شوییم. ذرات گیاه نباید در لابه لای مو برود؛ زیرا در این صورت در لای مو جمع شده، به سختی خارج می‌شوند و این خود باعث ریزش مو می‌گردد.

بچه من یه استادی داشتم الان یادم افتاد بهتون بگم استادم خیلی ادم باسوادی بود به گفته خودشم 12000 هزار جلد کتاب داشت

خیلی به طب سنتی وارد بود
یه بار من گفتم موهام کم پشته دیر رشد می کنه خسته شدم ازبس کم رشد میکنه

اما استادم پر مو بود بچه هااین هفته موهاشو می زد هفته اینده موهاش رو چشاش بود اصلا باورتون نمیشه موهای سرش چه قدر پرپشت بود .

بهمون می گفت هفتهای دوبار سوپ جو یا غذایی که با جو درست می شه بخورید

برای من خیلی نتیجه داد .
امتحانش بی ضرر هستش .
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
سلام بچه ها
کسی اینجا هست که ریزش موهاش از بیماری لوپوس باشه؟
من 2 ساله ریزش مو دارم 4 ماهی خوب میشه دوباره شدت میگیره
خیلی دکتر رفتم خیلی آزمایش دادم تو آزمایشها فقط گاهی اوقات گلبول سفیدم پایین پبود
با تحقیقاتی که کردم فکر میکنم لوپوس داشته باشم که گلبولهای سفید به جاهای مختلف بدن حمله میکنند و یه بیماریه خود ایمنی هست
کسی اینجا داشته؟
آوا جون قشنگ توضیح بده : هر روز سیرو پیاز میزنی؟؟ این ریزشو چه جوری حساب میکنی مثلا وقتی ماسک زدیو سرتو شستی میبینی یا اینکه روز بعدش؟؟ تا چند روز میتونه ریزشو بند بیاره؟؟
2810