2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
آیلین نی نی
1392/12/11 8:49 ق.ظ

سپیده بانو میشه بگی دقیقا چه چیزهائی به سرت میزنی؟
میخوام ببینم چرا درد ریشه داری..چیز مشترکی میزنیم به موهامون؟

..........................................................................................................
چرا همه منو میگن سپیده بانو ؟ من ســـیـــــده هستم
عزیزم من شامپو نارگیل بس میزنم . به موهام میسازه به نسبت بقیه شامپوها .
همین هفته گذشته حنازدم حنا و قهوه زدم .
روغن زیتون رو هم به ریشه موهام نمیزنم فقط به ساقه موها میزنم برای اینکه یه مقداری از موهام وز شدن
احساس میکنم روغن زیتون به ریشه موهام نمیسازه
یه مدت میزدم احساس میکردم شوره میزنه موهام
راستش من تاحالا اصلا جرات نکردم ازین ماسک ها و روش های گیاهی که میگین بزنم
برای اینکه یه نفر میگه خوبه ... نفردیگه میاد از بدی هاش میگه کلا منم آدم ترسویی هستم

بهخاطر همین جرات نکردم . اگر روش مطمئنی دارید بگید بهم خواهشا ...
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
یه مدته توی فکر اینم برم دکتر مو ، ولی دوستان میگن اگر قرص معرفی کرد و قرصا رو قطع کردی ، همه چی میشه مثل روز اول
درسته ؟؟؟
.
.
راستی دوستان قبلا هم پرسیدم هیششششششکی جوابمو نداد کسی هست که از سرم کریستال استفاده داشته باشه ؟ ؟ چه مارکی بخرم خوبه ؟ اصلا بخرم ؟نخرم ؟
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان قبول دارین قدیم چقدر موها پرپشت بودن ؟؟؟ شده فیلم ها یا عکس های قدیمی زمان شاه رو ببینید ؟
چقدر زنها همه موهای پرپشتی دارن . به قول دوستمون همه سراشون خرمن بوده
الان وقتی کسی موهاش پرپشته سریع نظر میخوره
با اینکه قدیم نه قرص آهنی بوده نه ازین شامپو های خارجی متنوع ! به نظرتون علتش چی میتونه باشه ؟
من مامانم میگه برای اینکه همه غذاشون یا تخم مرغ بود یا آبگوشت
ازین کالباسها و سوسیس ها که روده مرغ هستند و ... نمیخوردیم . پیتزا و غذاهای پرچرب مضر فست فودی نمیخوردیم
دوستای گلی که از ماسک سیر و پیاز نتیجه گرفتند..... من الان یک ماه هست دارم این ماسک رو استفاده می کنم ریزشم قطع نشده ...طبیعی هست؟؟ بعد از چه مدتی این ماسک اثر می کنه ؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سیده بانو... عزیزم من موقعی که موهام رنگ داشت از این سرم کریستال استفاده می کردم ...خیلی خوب بود...ولی فک کنم یک مارک بیشتر نبود
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
وافعا ستاره جونم ریزشتون کم شده ...مرسی عزیزم خیلی امیدوار شدم ..... ببخش اگه فرصت داشتید میشه لطف کنی بگید کنارش چی استفاده می کنید؟؟‌من ریزشم منتشر شده هست
سلام بهار جونم ....عزیزم تا الان یک بار از این تخم شنبلیله استفاده کردم ..... نخود برای موهات خوب بوده؟؟ پس حتما استفاده می کنم ......بهار الان ریزشت متوقف شده؟؟ ریزشم کم نمیشه :( چیکار کنم ؟؟