2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
سلام
من تقریبا صدصفحه اول روخوندم ولی عمرا نمی رسم همشو بخونم.
من ی پسرسه سال ونیمه دارم که دوسال بهش شیردادم اززمان شیردهیم ریزش موهام شروع شد وروز به روز بیشترشد الان یک سال ونیمه ازشیرگرفتمش ازاول پاییز تاامروز دوتا استرس خیلی شدید بهم وارد شد که چندوقت بعدش ریزشم چندبرابر شد روزانه پانصد تاهفتصد تا راحت میریزه حموم رفتنی بیشترهم میشه.اومدم ازعصاره شنبلیله سه باراستفاده کردم ریزشم به زیرصدتارسید منم فکرکردم مشکلم حل شده ولش کردم ده روز بعد هرچی نریخته بود چندبرابرش ریخت الان چندهفته است دارم ازماسکهای مختلف استفاده می کنم ولی ذره ای تاثیر نداشته؟موندم چرا دفعه اول اونقدر زود روم اثرکرد؟
ازپیشکسوتهای تاپیک میخوام نظرشون رو درمورد من بدن؟
طبعم هم سرد وتقریبا تره .چرا دیگه این ماسکها روم تاثیر نداره حتی ذره ای؟
تا حالا سه تا از این امپولهای تقویتی زدم. ویتامین د هم درحداقل هستش کم خونی ندارم ولی هموگلوبینم حداقل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی رفتم دکی میگه ارثیه.
میگم اگه ارثیه چرا با شیردهی شروع و بااسترس چندبرابر شد. میگه اگه حرفم رو قبول نداری چرا اومدی اینجا
خلاصه فیناستراید پنج بهم داد گفت دوسال بخور حواست باشه حامله نشی سرچ کردم عوارضش رو دیدم نمی دونم بگیرم یا نه؟
کسی بوده که استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟

ی سوال دیگه ؟مگه اینوبه خانم ها تجویمیکنن ؟ کدوم ازمایش نشون میده که ارثیه برم بدم ببینم حرفش درسته یانه؟
پرولاکتین و هورمون زنانه وتیرویدم مشکلی نداشت

ببخشید سوالام زیاد شد اگه کسی چیزی بدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
مسی جون خوش اومدی
تو هم مثل منی
دکترها هرکجا کم میارن به ارث ربط میدن
همه داروهایی که میدن صرف نظر از عوارضش تاثیرشون مقطعی هست اکثر دوستانی که استفاده کردن بعد از قطع داروها دوباره ریزش داشتن
برای ویتامین دی روزی 12 عدد بادام بخور
اگه میتونی پیش دکتر طب سنتی مطمئن برو
دلیل ریزش باید داخلی درمان بشه
دریا جان : این آمپول همون آمپول تقویتی هستن فکر کنم دونه هزار تومن خودشم آزاد میدن ارزونه
ببین همون آمپول های زرد و قرمز که رزداشم می ریزن تو سرم وقتی کسی غش میکنه الان خونه ندارم آگه داشتم املا می نوشتم شما به داروخونه بگی
هردوتا باهم مخلوط میکنی تویه سرنگ می زنی جدا جدا نمی زنی من موقع کنکورم هفته ای دوبار می زدم خیلی خوبه
بعدشم این امپول ایرانی هستن قیمتشون دوربر هزار تا دو هزار تومن ب12دو نوع هستش یکی صورتی ابکی و یک مدل شم قزمز پرنگ هستش دویست تومن صد تومن گرون تر از کم رنگه هستش پرنک بگیر
بگو امپول تقویتی B complex رنک قهوهای لیمویی شیشه امپول قهوهای میشه معمولا
B12 که قرمز پرنگ یا یه ذره صورتی شیشه امپول هم رنگ شیشه داره سقیده
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
ال 63 هام

ببین عزیزم سبزه که با گندم و قسمت سبزش همش یه جا بریز تو مخلوط کن همون سبزه عید کاملا همشو بریز مخلوط کن رزوزی یه لیوان درست کن تازه تازه چون خواص تا بیست دقیقه اول هستش پیمونه برنج داریم دوسوم پیمونه خیس کن وقتی جوونه زد تا سه تا 4 سانت دیگه نزار برک اش علفی بشه اگه دقت کرده باشی سه چهار سانت رشد بکنه بعدش کافی از بزرگتر بپرس به اندازه که برای سمنو خیس میکنن
این مقدار گفتم تقریبا 30 در20 سانتی متر میشه برای سه روزت کافی
اگه اضافه وزن هم داشتید لاغرتون هم میکنه
این همون خواص امپول ب12 وبکمپلکس هم داره هردو برای مو معجزه میکنه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
دوستان من ریزشم با اون دوتا استرس شدید چندبرابرشد دکی میگه استرس باعث افزایش هورمون مردانه شده میشه بگین کدوم از خون نشون میده هورمون مردانم بالاست یا پایین؟
سوال دوم\چرا اول عصاره شنبل جواب داد وقتی ولش کردم الان دیگه هیچ تاثیری نداره؟
راهنمایی کنین بهترین ماسکا کدوما هستن که معمولا جواب داده؟
ممنون میشم راعنماییم کنین
شوهرم میگه برو خودتو درمون کدوم من از زن کچل بدم میاد این از روحیه دادن شوشو؟
الان دیگه استرس ندارم ولی مشکلم حل نشده چرا چرا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟