|
مشاهده متن کامل بحث +
1680058 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
با مولینکس خوب لهش کردم بعد با دست خوب فشارش دادم خیلی آب نمیده به اندازه ای شد که با یه زرده تخم مرغ به کف سرم رسید این نخود با زرده را یه بار یه آرایشگر چند ماه پیش بهم گفت معجزه میکنه دوبار هم پودر نخود که از عطاری گرفته بودم را با آب قاطی کردم با یه زرده تخم مرغ
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ساقه خشک کف سر چرب توضیح دادم فری جون بالا قبلا خیلیییی چرب بود الان خیلی بهتر شده یه روز در میون میرم حموم نخود و زرده خیلی چربه ولی من با شامپو تخم مرغی یه دست می شورم کل چربیش میره
صبا جان حنای ترکیبی از عطاری بگیر من گرفتم با قهوه و چایی نپتون مخلوط می کنم رنگ موهامو عالی میکنه البته من موهام خرماییه با این دستور خیلی رنگش خوشگل میشه عاشقشم
آتا موهامو قبلا رنگ کردم الان ریشه هاش مشکی در اومده بنظرم اینجوری برای عید خیلی زشته الان که دارم ماسک حنا میزنم همه میگن دیگه نمیشه رنگ کنی چون حنا داره موهات