2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680038 بازدید | 28507 پست
سلام عزیزم دیگه مگه همین جاها همو بیابیم.ببین چقدر اوضام وخیمه که اومدم درخواست کمک دارم
راستش خوندم صفحه اولو اما میخوام یکی که ایجا بوده از اول بهم بگه توی قدم اول باید چیکار کنم برای مشکلم
مخاطب خاص، فقط خداس [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه من اگه توی آزمایشام نشون بده مشکل دارم باید با دارو اصلاح شم بعد بیام برای تقویت با شما پیش برم ؟یا اینکه جواب آزمایشم مشکلم داشت دارو استفاده نکنمو بیام اینجا گیاهی پیش برم؟
zariyun ... عزیزدلم ... من الان فک کنم داره ۴ ماه میشه ..من حقیقتش اول از روغن ها شروع کردم که رویش داشتم ولی ریزشم خیلی زیاد بود ..الان از ماسک ها دارم استفاده می کنم ...تمام روز ماسک باید رو سرم باشه تا ریزشم کم بشه... دارم دوباره میرم دکتر ببینم مشکلم چی هست
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
پارادایس گلم ..بیشتر ازمایش ها مربوط به ویتامین هاست مثل ب و اهن... بقیشم هورمونی هست ... یک سری هم برای تیرویید ... عزیزم اگه کیست داشته باشی ریزشت احتمالا مربوط به همون هست
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
زریون بابام که کلا بیچاره طاسه بعد مامانمم تا 40 اینا موهای خوبو خوش حالتو نسبتا پری داشت اما اونم موهاش شروع کرد به ریزش.اما من آخه اول خوب بودم الان چند ساله.بعد داداشام چرا نگرفتن ارثی رو منه بیچاره باید بگیرم؟
ریتون اگه بدونم جواب میده حوصله و انرزی شو میزارم.پولشم هر چی بخواد خدا برسونه ان شاءالله بیمه زیر مجموعه بابامم هستم شاید حالا هزینه ای زیاد نیفته برام نیفته از نظر آزمایشو دارو اینا خداروشکر مشکلی نیست فقط میخوام جواب بده اون موهای بدبخت از دست رفتم بهم برگزده
پارادایس جون مثلا من عمه هام و مامان بزرگم یه جورایی کچلن ولی خانواده مادری ماشاله خرمن گیسن
اونوخ منه بدبخت بردم به عمه هام
تو این مدت به ی نتیجه رسیدم هرچی ریلکس تر و بیخیالتر باشی موهات کمتر میریزه و مث قبل میشه
خدایا منو بحال خودم رها نکن
2810