2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونیکه یکی از بچه ها گفتش حنا مورد..سدر..ختمی..آرد نخود..
والا بمن نساخت
اما دارم رزماری میزنم با اینکه ریزش دارم خیلی.امروز چن تا بچه مو دیدم رو پیشونیم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
میدونم چی میگی گلم.منم ماینوکسیدیل میزدم اما وقتی دیدم جواب نمیده گفتم قطعش کنم بهتره.درسته ریزشم زیاد بود اما اونم فایده ای برام نداشت
داداش منم یه چن سالی ماینوکسیدیل زد اما اونم بعدش قطعش کرد.
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
کم کردم مصرفشو..روز درمیون میزنم ..میخوام کم کم قطعش کنم..هیچ سودی نداره..البته که دکترم میگفت همین که تا حالا همین مقدار مورو داری واسه همین ماینوکسیدیله! نمیدونم حرف اونو باور کنم یا بقیه رو!
سلام دوستای خوبم.
چند وقتی نبودم دلم براتون تنگ شده بود. آیلین جون و پرنیان جون منهم هنوز نه تنها ریزشم قطع نشده که کمتر هم نشده. الان یکماهه که دارم همه این چیزهایی که توی این تاپیک بچه ها گفتن انجام میدم ولی هیچ فرقی نکرده.
سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد
آره کم کم قطعش کن یه جایگزین پیدا کنی خیلی خوبه.دکتر بمنم این حرفو گفت اما به نظرم اینطور نیس
والا من ماینوکسیدیلو که میزدم هیچ فرقی نمیکرد یعنی اصن جلو ریزشمو نمیگرفت.
هر دکتری که میری اول ماینوکسیدیلو تجویز میکنن.
اما من یه دکتری میرفتم برعکس همه دکترا گف خانوما باید مرحله آخر برن دنبال ماینوکسیدیل.اون وقتی که دیگه درمان آخرشون همون باشه.
گفتم ماینوکسیدیل میزنم گف قطش کن نباید میزدی.بعدش یه محلولی داد بهم بجا ماینوکسیدیل گف اینو بزن
اگه اینو قط کنی کمتر میریزه نسبت به ماینوکسیدیل.
چن وقتم از اون محلول استفاده کردم مال فرانسه بود بعدش هرچقد گشتم پیداش نکردم
برا موهای من خیلی میساخت.یه مدت نزدم ریختش اما نه مث ماینوکسیدیل
من ماینوکسیدیل تنها نزدم..همیشه همراهش یه چیز دیگه داشتم..اگه بدونی چقدر هزینه کردم..الان میبینم موهای من با کسانی که هیچ هزینه ای نکردن هیچ فرقی نداره!اسم هر محلولی که میاد من میدونم چیه و مصرفش کردم!یادته اسم اونی که میزدی چی بود؟
سلام تینا جون آره خیلی وقته نیستیا دلمم برات تنگ شده بود
برا منم خیلی نمیسازه.
راستی آمپول ب کمپلکس و ب12 خوبه بچه ها
من میرم میگیرم هفته ای یه بار بزنم.
2810