2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679973 بازدید | 28507 پست
من موهام خشکه ولی کف سرم خیلی خیلی چرب بود که الان بهتر شده ولی بازم جز کف سرای چربه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستنی زمستونی (عزیزم اسمت خیلی خوبه منو یاد دوران بچگیام میندازه :)) ...برای این نوع ریزش حتما باید به دکتر مراجعه کنید چون اگه درست یادم باشه دکترم می گفت از قارچه ... ولی راحت درمان شدنی هست اصلا نگران نباشید
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سوگند جون امیدوارم روزهای عاشقانه و پر مهری کنار خانواده تون داشته باشید ... من سعی می کنم به ریزش موهام فک نکنم ولی موهام یک ریز رو دست و بدنم در حال افتادن هستند ( در واقع اونا همیشه به فکر من هستند :() ....
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
الهام جون ... عزیزم چقد دلمون به هم راه داشت (ما که به موهامون فکر نمیکنم موهامون خودشون هی میان به فکر ما)
من هم مشابه شما ۳ ماه استفاده کردم اصلا ریزشم قطع نشده ولی به نظرم رویش داشتم ولی ریزشم خیلی بیشتر از رویش هست... الان شما چه ترکیبی رو استفاده می کنید ؟؟
من ریزشم ناگهانی شروع شده الان یک سالی هست ...نمی دونم دلیلش چی می تونه باشه
دقیقا بهار من هم هر موقع می بینم همه از روغن ترکیبی تعریف می کنند دوباره وسوسه میشم :))
عزیزم من فک کنم در مورد عکس اشتباه کردم اخه مارپل جون گفته بودن که با سرچ پیاز عنصل عکس موهاشون میاد من هم داشتم در مورد خواص این پیاز سرج میکردم عکس paria joOn v رو اشتباهی با مارپل عزیز گرفتم
2810