2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بازم

پس من مث اوا روغن قاطیش کنم

صبا طلسم تو کسایی جوا میده که ریزششون ارثی و اینا نیست.ببین اگه مث من و شیدا مشکل زنتیکی و ارثی داری بدون باید همیشه یه دستت به موهات باشه
موهاتو میتونی خیلی پرپشت کنی ولی باید همیه بهشون برسی

به نظر من راه های شیدا رو انجام بده مث ما
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
دیگه باید برا عروسی خودمون پر مو کنیم دیگه نمیشه که با این وضع اخه ...چی کار کنیم
بیا خودم میخوام یه کاریت کنم تا عمر داری اسم مرد جلوت میارن دو پا داری دوپا دیگه قرض کنیو فرار کنی

همشون عین همن .... روشنک زنای باهوش ازدواج نمیکنن عزیزم

مرد ه به خدا میگه چرا زنو زیبا افریدی میگه برای اینکه تو دوسش داشته باشی
بعدش مرد میگه چرا پس ناقص العقل افریدی؟ خدا میگه برای اینکه تو رو دوست داشته باشه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
دکتر احسانی ب من گفت ریزشت ژنتیکی هورمونی ارثیه خخخخخخخخخخخخخخ

اوا منم موهام خشکه ساقه هاش
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
من آخر نفهمیدم ارثی ینی چی برادرم که مو داره ماشاله یه خرمن هرروزم اتو مو میکشه آاخ نمیگه خانواده پدری معروف به خر مویی خاله هام و دختر خاله هام موهاشون پره مامانم معمولیه داییم موهاش کمه. خواهرم هم کمه البته قبل از زایمانش موهاش عالی بود . این ینی ارثیه؟
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
2810