2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
بچه ها تخم شنبل هم بریز تو اب بعد چند ساعت بخورید چنتا اسید امینه داره که برای مو عالیه ...
ترپیتوفان سازنده هرمون ملاتونین یا هورمون جوانی
که این هورمون مو رو میبره تو فاز رشد و اسید امینه لایزین که عالیه اینا تو ترکیبات قرص ها ی ضد ریزش هم هست
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا من فقط میدونم از هرجا ارده بخری همشون خوبه
چ از فروشگاه چه از روستا
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
پیازی هست به نام پیاز عنصل که اسم دیگرش پیاز وحشی ( به انگلیسی Squill ) هست . به سفارش یکی از بستگان یک بار این پیاز رو تهیه کردم و بعد از رنده کردن مقادیری از آن را روی سرم گذاشتم . به شدت غیر قابل تحملی پوست سرم می سوخت و بعد از آن حس تاول زدگی داشتم . اما نکته اینجاست که این خاصیت بد ، اتفاقاً بهترین ویژگی ی این پیاز است . واقعاً پوست سرم را تحریک کرد و من کاملاً رویش موهام رو دیدم

اوا تو سرت نمیسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
اوا چ قد تو با سواتی آوربن
مارپل می سوزه خوووو تو فک کردی جنس سر من چیه خوووو . اما من سرم با سیر و پیاز نمی سوخت اگه ماله شما با سیر می سوزه با این عنصل جزغاله میشید اول تست کنید .
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
مارپل با روغنا قاطی کنی بهتره چون التهابشو میگیره
پوست سرم میسوزه اما نه زیاد خیلی کم گز گز میکنه
ولی باور کن موهای من داشت درمیومد نمیدونم چرا ولش کردم ولی میرم میخرم دوباره شروع میکنم
وااای بچه ها خیلی دلم برا جمع اینجا تنگ شده بود دوست دارم الان از پشت همین لپ تاپ بپرم بیام همتونو بغل کنم یه دل سیر محکماااااا بغل کنم
مارپل بیا تو هم تو گروه عنصلیون ببنیم نتیج میگیریم سه تایی من و تو آوا اگه نتیجه داد بقیه هم استفاده کنن. من رفتم عطاری عنصل بگیرم گفت برا چی می خوای حوصله نداشتم تو ضیح بدم گفتم برای یکی می خوام . گفت عنصل برای ریزش موی بدن و سر استفاده میشه جاهایی که ریخته شده خوبم جواب میده . برا من که خوب بود دوباره شروع کردم تا ببینم چ میشه
طلسم هم به درد نمیخوره
من که دیگه دور هر چی دکتر پوست و مو و داروهای شیمیایی و گیاهی کارخونه ایی و تجاری خط کشیدم خودم موهامو درست میکنم
یه بار من روماتیسم گرفتم چند سال پیش دکترا بهم میگفتن خوب نمیشه و درمان نداره و باید قرص بخوری تا مفصل های دستای دیگه ات ورم نکنه و کج نشه یکی از انگشتام ورم داشت و کج شده بود
ولی همه قرص های کورتون و ریختم دور خودم درمان کردم سردی نخوردم و گرمی جات میخوردم
تازه انگشتم هم صاف شد و دردام همه از بین رفت
همون انگشتی که دکترا میگفتن دیگه صاف نمیشه و همینجوری میمونه رو من خودم خوب کردم
اصلا به دکترا اعتماد ندارم یه مشت بیسواد دزد و بی وجدان
2810