2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
کمرون جون سلام
دیروز رفته بودم آرایشگاه برای مرتب کردن ابروهام
یه دختره اومده بود موهایی داشت موندم تو حسرتش بخدا
داشت پدر موهای نازنینشو با رنگ و دکلره در میاورد ،من تو دلم داشتم حسرت میخوردماااااااااااااااااااا

یکی مث اون از پرمویی عین خیالش نیست و هر بلایی سر موهاش در میاره یکی مث من باید خودمو به زمین و زمان بزنم تا حراقل نریزه موهام
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی کامرون جون
ولی مشکل اینجاست که روغن هم که به ساقه موهام میزنم بازم خشکه و خوش حالت نیست
اخه موهای من فر درشت هست ... اصلا حالتش به هم خورده وامونده ها
حالا نمیدونم از هوای زمستونه که خشکه ؟ نمیدونم دیگه عاجزم کرده
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
اگه میخوایید حنا رنگ بده کاملا اون رو با اب لیمو ترش مخلوط کنید تا خاصیت اسیدیش حسابی رنگ حنا رو در بیاره
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
هرموقع روغن بزنید موهاتون 2 هفته اول میریزه
پس چ بهتر که از الان روغن بزنید
اتفاقا این روغن ترکیبی هایی که داریم ریشه مو رو سفت میکننن
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام
من اومدم بگم که اون کاری که اوارها جوووون گفته بود انجام دادم خیلی خوب بوووود
تخم شنبلیله رو ریختم تو اب شنبلیله تازه 6 ساعتم نموند3 ساعت موند و یه مایع ژله مانندی درست شد که من زدم به سرم شب تا صبح موند صبح که رفتم حموم موهام فقط 10 تا ریخت ، دیگم رو سر ادم شره نمی کنه که لباساکثیف شه ، خیلی خوووب بودد
مرسی اوا رها جوون
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
الان تی وی دکتر مو میگفت پی ار پی کاشت موی موقت هست و بعد 2 سال کامل میریزه
بچه ها بخدا حوصله کنید
تمام موهاتون برمیگرده
ذهن ما قدرتش خیلی بالاست
یعنی شما نمیتونین به بدنتون دستور بدین مو تولید کنه؟
خواهش میکنم بهار جون
این کارو و میتونی با ماسک پیاز و فلفل هم اجام بدی
وقتی اب پیاز و فلفل و گرفتی داخلش تخم شنبل بزن تا لعابی بشه اینجوری مدت بیشتری رو سرت میمونه تازه از خاصیت تخم شنبل هم استفاده کردی...
گل ختمی هم لعاب میده
من دیگه به هیچ دکتر پوست و مویی اعتماد ندارم همشون دزد هستن
پارسال موهای من زیاد توش خالی نبود
رفتم دکتر برام با امپول تزریق انجام داد ماهی یه بار گفت موهات تا سه ماه درمیاد...
موهام یه کم دراومد اما نه خیلی که ملموس باشه...
اما بعدش که دیگه تزریق نکردم اونایی که دراومده بود ریخت که هیچی همون موهای خودمم که داشتم ریخت و پوست سرم پیدا شد....
با همین داروهای گیاهی درمان کنید .....این دکترای پوست فقط پول میخوان ..... دلشون نمیسوزه براتون مطمئن باشین ..... همین
بچه ها من مشکل دارم با آب سبزی شنبلیله گرفتن
نه دستگاه داریم نه چیزی ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تو آبمیوه گیری فقط برگ هاشو انداختم اصلا نچرخید
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
من فقط یه بار مامانم برام ابشو با چرخ گوشت گرفت.زدم موهام ریخت (البته دکترم گفت ربطی ب اون نداشته ریزشم) خلاصه فقط همون یبارو زده بودم
2810