2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679997 بازدید | 28507 پست
رستگار جون اگه ریشه موهات سست هست روغن ها ریزش میاره ...بهار جون هم همینجوری شده بودند الان از ماسک ها استفاده می کنن راضی هستند ... من هم از روغن ها رفتم سمت ماسک ها
رستگار جون پستای که میزاری خیلی بامزه است ... امیدوارم همیشه همینجوری شاد و پر انرژی باشی دوست گلم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامرون جان
من موهام و پوست سرم بی نهایت خشکه به طوری که مثلا چای سبز و حنا میزنم مثله چوب میشه و میره تو هم ...
اینا رو هم نزنم کلا خشکه اصلا از خوش حالتی اوفتاده
چی کار کنم به نظرت؟ چی بزنم به ساقه موهام ؟
روغن هم میزنم فایده نداره اصلا نرم و لطیف نیستن
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
کمرون نکنه منو تو تاپیک دماغ دیدی ؟ لو رفتم

حنام خوب رنگ نمیده که چه عرض کنم ؟ درواقع اصلا رنگ نمیده ! ببین من موهام الان دورنگه است ... نصفش موهای خودمه نصفش موهای رنگ شده ... به لطف قوم شوشو چندین تار سفید هم اون وسطا دارم !
حنا که گذاشتم موهای خودم و موهای رنگیم رنگشون اصلا تغییری نکرد ! فقط اون سفیدا به همت گل ریواس شدند طلایی ! حالا کله ی منو خودت تصور کن دیگه !! شدم عین جادوگره تو کارتون سفید برفی و هفت کوتوله!
من از دوتا عطاری معتبر دوبار حنا گرفتم ! آخه هردوبار میشه حنای بی رنگ و بد داده باشن؟؟
یه بارم که حنام یه مدت توی آب موند قشنگ رنگ ابش نارنجی شده بود ولی به سرم یا حتی پوستم رنگ نداد اصلا !
من فکر میکنم موهام دارن مقاومت میکنن ! کلا رفتارشون غیر موزادیه ! سیر و پیاز و خردل که همه دفعه اول میسوزن مال من نسوخت !
شایدم از ترس اینکه موهام نارنجی بشه هرچی دم کرده گفته بودید زدم بهش حنای بدبخت رنگش پریده ... نه؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
عزیزم حنا اگه موهاتون روشن باشه خیلی خوشرنگ میشه...بعدشم اصلا نگران نباشید رنگ حنا نمی مونه چون هر سری که برید حموم رنگش میره .... من بعد از ۴-۵ بار حموم رفتن رنگ موهای خودم شد
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
اوا جون ماسک حنات رو بیشتر گیاه گرم مثل صفحه اول درست کن کمی گرمتر و زرده تخم مرغ هم بزن گزنه هم می تونی بزنی
روغن نارگیل و زیتون هم خوبند فقط زیاد روی سرت نمونه برای ساقه موهات هم خوبند البته محلول کریستال و غیره هم هست برای ساقه مو که من امتحان کردم خوشم نیامد چون مشکل خشکی مو ندارم و همون موقع که میزنی تا یک ساعت خوبه برای من این طوری بوده
2810