2777
2789
از طرف همسرم
عمرا منکه حریفش نمیشم پول خودش مال خودشه پول منم واسه ی اونه!!!!!!!!!!!!!!! البته یه مدت کوتاه کار کرد من یه فروشگاه زدم و دادم دستش که دثیگه از من پول نخواد اما بعد از یه ماه زبون درآورد که اگه قرار بود خرج خودم و دربیارم چرا شوهر کردم خلاصه ما آخرش گفتیم باشه خونه بشین و من هم ماهی 300 بهت میدم اونم قبول کرد حالا من بخاطر اینکه خانوم لطف نمودند و خونه نشستند هر ماه 300 پیاده میشم....هههههههههههههههههههه
به نظر من هر چی اندازه داره من عاشق همسرم هستم اما دلیل بر این نمیشه که حقم زیر پا بره....خیلی جاها که لنگ بود طلاهامو دو دستی تقدیمش کردم اما اونم خیلی درک و شعورش بالاست تا پول دستش میاد جبران میکنه......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم من پولش توی حساب خودش میمونه
الان 2-3 سالی هست که بهش دست نزدیم
همه خرج های زندگی به عهده منه
اون پول واسه روز مبادا و مخصوصا کمک واسه خرید خونه قراره استفاده بشه
انشااله موقع خرید خونه بخشی از خونه به احترام کمک ایشون به نامش میشه
بابای کودک ببخشیدا خیلی دست و دلبازید! خانم شما با پول دو سه سال کار کرده خودش می تونه یه خونه با کمک وام برا خودش جور کنه لازم نیست شما بخشی! از خونه را به نامش کنید. البته به نظر من فرقی نمی کنه به نام کی باشه ها اما آقایون معمولا برای خاطر جمعی همسران این کارو می کنند وبه احترامشون
مامان بابای منم همین کارو کردن البته مامان من سر کار نمیره ولی ارثی که بهش رسیدو خونه خرید دادد اجاره!‏ یه شهر دیگس خونه البته .از وقتی من همون شهر دانشجو شدم اون خونه از استیجار مستاجر دراومده و حالا بابا اجاره میده به مامان!!!‏
البته لطف میکنن مادر محترم هر سال اجاره رو زیاد نمیکنن و هنوز همون مبلغ۴سال پیش که از مستاجر قبل ورود من رومیگرفتن میگیرن سر ماه!سر وقت!‏
و البته واسه خرید خونه که الان خانواده توش ساکنن مامان به بابا پول داد و بابا به نامش کر د نصفشو!‏
کلا پولشون جداسااما بهای صورت که مامان بعضی اوقات کادو زورکی مثه لباس مجلسو مانتو ...بی هیچ مناسبتی از پدر محترم میگیزن!!!‏ اما خودشون هیچی خرج نمیکنن
مامان بابای منم همین کارو کردن البته مامان من سر کار نمیره ولی ارثی که بهش رسیدو خونه خرید دادد اجاره!‏ یه شهر دیگس خونه البته .از وقتی من همون شهر دانشجو شدم اون خونه از استیجار مستاجر دراومده و حالا بابا اجاره میده به مامان!!!‏
البته لطف میکنن مادر محترم هر سال اجاره رو زیاد نمیکنن و هنوز همون مبلغ۴سال پیش که از مستاجر قبل ورود من رومیگرفتن میگیرن سر ماه!سر وقت!‏
و البته واسه خرید خونه که الان خانواده توش ساکنن مامان به بابا پول داد و بابا به نامش کر د نصفشو!‏
کلا پولشون جداسااما بهای صورت که مامان بعضی اوقات کادو زورکی مثه لباس مجلسو مانتو ...بی هیچ مناسبتی از پدر محترم میگیزن!!!‏ اما خودشون هیچی خرج نمیکنن