2777
2789
محتاجيم به دعا انشالله خدا مشكلتون رو حل كنه

انشاالله اگه لایق باشم

ممنون مهربون❤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای همه دوستان خالی،هیئت بودم،تازه برگشتم.

انشاالله همه حاجت روا بشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فعلا که تک و تنها با بچه نشستیم...تازه رسیدیم.هیچکسی هم خونه نیست.... اینقدرم صداهای ترسناک میاد..د ...

منم تنهام با پسرم همش یه گربه سیاه میاد پشت در میو میو میکنه ترسیدم

منم خیلی دوس دارم برم تو مجردی همش مسجد بوذیم اما از وقتی عروسی کردم شوهرم ن میزاره خودم بذم ن خودش میبره،اصلا مثل قبلنا نمیتونم محرمو کامل حس کنم دلم خیلی میگیره😢😢😢😢😢😢😢التماس دعا

منم تنهام با پسرم همش یه گربه سیاه میاد پشت در میو میو میکنه ترسیدم

مثلا اومدیم مسافرت..هیچ کس نیست...گشنه و تشنه...

باد شدید میاد تو درختا میپیچه.....

درست میشه دایی  
دادم بهش اما کمی فین فین میکنه دلم کباب میشه واسش میترسم صبح زود بینیش کیپ شه اذیت شه

پسرتون چند سالشه....ا زاین اسپری ها بزن براش...نشاسته و شیر داغ بده‌‌‌...

درست میشه دایی  
منم خیلی دوس دارم برم تو مجردی همش مسجد بوذیم اما از وقتی عروسی کردم شوهرم ن میزاره خودم بذم ن خودش ...

بزن شبکه ی استانی مدام هیئت میاد نشون میده کمی دلت باز میشه منم شوهرم زیاد نمیبرتم یه عالمه باید التماس کنم حالا هم خودش رفته هیئت ده خودشون اما گفت ماشینش جا نداره منو جا گذاشتند . مادرم قرار بود شهر بمونه مادرم هم تنهاست میخواستم برم پیشش که تنها نباشه ابن چند روز اما مادرم هم بهم زنگ زد گفت با خواهرم دارن میرن روستای بابایی خودم . به مادرم هم برای اینکه مثل خودم عزلت نشین نشه تو خونه گفتم همراه شوهرم هستم حالا هم مادرم فکر میکنم همراه شوهرمم و شوهرم هم فکر میکنه پیش مادرم هستم و اینکه الان تنها تو خونه نشستم دارم دق میکنم