2777
2789
توصیه‌هایی به زنان برای دفع بلای هوو

اصولاً مردان موجودات تنوع‌طلبی می‌باشند. به همین دلیل پس از گذشت یک سال از شروع زندگی مشترکشان با استناد به مثل مشهور «هر گلی یک بویی دارد»، بر‌اساس همین خصیصه ذاتی دایماً در تلاش هستند تا هر طور که شده حداقل سالی یک بار با نو شدن سال و تولد دوباره طبیعت، آنان نیز تجدید فراش نمایند و یک همسر نو و جدید اختیار کنند!

در خصوص مقابله با این پدیده شوم، زنان معمولاً از دو راهکار استفاده می‌کنند که عبارتند از:

راهکار اول: برخی زنان، راهکار اشتباهی در پیش می‌گیرند که در نهایت هم نتیجه عکس می‌دهد و به ضرر خودشان تمام خواهد شد و آن بدین صورت می‌باشد که از همان اوایل شروع زندگی مشترک، در صدد سرکوب غریزه تنوع‌طلبی شوهرشان بر می‌آیند!

این دسته از زنان برای جلوگیری از دوتا شدن شلوار همسر خود در زمانی که وی بیرون از خانه می‌باشد، هر دم به دقیقه به تلفن همراه او زنگ می‌زنند و مکان و موقعیت دقیق جغرافیایی که اکنون مرد در آن‌جا حضور دارد را جویا می‌شوند. اگر تلفن وی مشغول باشد، با خشونت از او می‌پرسند: «داشتی با کی حرف می‌زدی؟!» و اگر آزاد باشد و مرد مذکور، گوشی را زود جواب دهد، از او می‌پرسند: «چرا گوشیتو زود جواب دادی؟! منتظر کسی بودی؟!» و اگر هم گوشی‌اش را دیر جواب دهد، باز با عصبانیت از او می‌پرسند: «چرا دیر جواب دادی؟! سرت به چه کاری گرم بود؟!» و چنان‌چه شوهر، دقایقی دیر به منزل برسد، با یک وردنه به استقبال او می‌روند و پس از یک مشت‌ومال مختصر، به صورت ممتد از او می‌پرسند: «تا حالا کجا بودی؟! با کی بودی؟! چی‌کار می‌کردی؟!» ناگفته نماند که نسل جدید این دسته از زنان با نصب وسایلی مانند GPRS، استراق سمع، دوربین مدار بسته و ... بر روی شوهران خود در تلاشند تا به صورت مستند و مستدل، مچ وی را بگیرند!

نتیجه این راهکار: با استناد به این نظریه که «در این یک مورد خاص هیچ چیز نمی‌تواند مانع رسیدن یک مرد به هدفش بشود» و لذا به‌کارگیری چنین راهکاری موجب خواهد شد که این زنان، زمانی متوجه شوند که همسرشان نه یکی نه دوتا، بلکه سه تا هوو سر آنان آورده که شوهر مذکور از سه همسر دیگر خود صاحب فرزند شده و آن‌ها را بزرگ کرده و به خانه بخت فرستاده و در عروسی یکی از آن ها یک کارت دعوت هم اشتباهی به دست همسر اول می‌رسد!

راهکار دوم: این راهکار که بهترین و عملی‌ترین و در عین حال آخرین متد روز دنیا برای حل این معضل می‌باشد، روشی است که فقط چند سال از ابداع آن در دنیا می‌گذرد و ظهور خود را هم مدیون پیشرفت علم و فناوری به ویژه علم پزشکی می‌باشد.

در این راهکار، زنان به جای سرکوب میل تنوع‌طلبی شوهران خود، در راستای ارضای صحیح و اصولی این غریزه بر می‌آیند. به بیان روشن‌تر وقتی که در این مورد خاص بلا نسبت، عقل مردان به چشمشان است و هر سال به دنبال یک کیس جدید، صرفاً با ظاهر و شمایلی متفاوت از همسر خود هستند، خب چرا این زنان سالی یک بار چهره و دکوراسیون خود را تغییر ندهند تا هم خودشان از یکنواختی در بیایند و هم نگذارند که شوهرشان از دستشان برود؟!

در این روش، زنان می‌توانند یک سال با عمل رینوپلاستی بینی، سال بعد با لیفتینگ صورت، سال دیگر با تاتو ابرو، سال بعد از آن با تزریق ژل و بوتاکس و پروتز و برجسته‌نمایی لب و گونه و اجزای دیگر صورت، سال دیگر با ارتودونسی دندان، سال بعدتر با لیپوساکشن چربی‌های اضافی و سالی دیگر با جوان‌سازی پوست و رفع خال و جوش با لیزر، تمامی اندام خود را متحول کنند و به همسری بسیار زیباتر و جذاب‌تر از گذشته و البته جدید برای شوهر خود تبدیل شوند.

نتیجه این راهکار: مسلماً در این صورت میل تنوع‌طلبی این مردان به صورت کاملاً مسالمت‌آمیز و استاندارد ارضا خواهد شد و در نتیجه زنان، هم می‌توانند زیبایی و جوانی خود را حفظ کنند و هر روز به آن بیافزایند و هم شوهرشان را برای خودشان حفظ کنند و هر روز هم بر علاقه او نسبت به خودشان اضافه نمایند. در عین حال به زنان توصیه می‌شود که ترجیحاً اجازه ندهند که شوهرشان پولدار شود، چون این یکی از عوامل اصلی دو تا شدن شلوار آقایان است.

پس به هیچ وجه ادای زن‌های قانع و صرفه‌جو را در نیاورید و تا می‌توانید خرج کنید تا همسر محترمان هیچ‌گاه جیبش پر نباشد که از این فکرها به کله‌اش بزند. انجام انواع اعمال زیبایی با قیمت‌های سرسام‌آور نیز در خالی شدن جیب همسرتان تأثیر بسزایی خواهد داشت. پس این روش طلایی را حتماً امتحان کنید و نتایج معجزه‌آسای آن را مشاهده کنید!

مناقصه، هوو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولشو از کجا بیاریم ؟ احتمالا بعد از این همه خرج ( البته اگه تقبل کنن) طلاقمون میدن... شوهر من که اگه بخام از پول خودم هم خرج اضافی کنم دعوا راه میندازه چه برسه به اینکه پول بده برم این کارا روبکنم...دلت خوشه ها...
پس به هیچ وجه ادای زن‌های قانع و صرفه‌جو را در نیاورید و تا می‌توانید خرج کنید تا همسر محترمان هیچ‌گاه جیبش پر نباشد

بسیــــــــــــــــــــــار موافقم
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
البته فکر نکنم طنز باشه ، این توصیه ها تبلیغات یه کلینیک زیبایی یا دکتر پلاستیک بود در قالب طنز

اونهم نه به قصد دفع بلا

بلکه برای انتقال پول های شما از جیب همسرتون به جیب خودشون

به این میگن خلاقیت در تبلیغ