2777
2789

شوهرم عصبی میشه سر چیز مسخره و کوچیک ، و داد میزنه وفحاشی حتی توخیابون .

باباش بداخلاق بوده از کودکی الگو گرفتن 

مادرشوهرم پیرپیر شده 30 سال پیرتر سنش .

من دوست ندارم اینطوری بشم

به نظرتون برم دنبال روانشناس درمانش کنم ،یا طلاق ؟

مشکلم اینکه من خوبش کنم ولی نتونم ادامه بدم بخاطر خاطرات بدی که ازش دارم م بعد 

این مرد که خوب شده بره یه زن دیگه بگیره 

من میگم کنارش بمونین تا درمان بشه

زن و شوهر فقط مال روزای خوشی نیستن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...

نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !

آفتاب می تابد ،

شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ...

هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،

که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !

نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد ،

و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،

روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛

آرام باش ...

2805

خوب بشه بره یه زن دیگه بگیره؟خوب اگر خوب شد که باهم زندگی میکنین دیگه 

اگرهم شما  اینقدر دل چرکینی که خوب هم بشه باهاش زندگی نمیکنی و درهرصورت جدا میشی پس  وقت تلف نکن برای ایشون 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ب نظرم راضیش کن بیاد مشاوره 

تلاشتو بکن بعدا رو جدا شدن و اینا فک کن خدای نکرده ی وقتی نیاد از اینکه تلاش نکردی زندگیتو حفظ کنی پشیمون شی و حسرت بخوری

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
چون خونه نداشت با کمک من خرید .ماشین نداشت گرفت  کارخوب نداشت باتشویقم گرفت .  الان بخوا ...

مثل منی بعضی اوقات به خودم میگم اگه شوهرم بخواد خیانتم کنه کسی با این اخلاق گندش تحملش نمیکنه

اگردوسش دارید ک حتما داشتید ک همسرش شدید کمکش کنید مشکلی ک راهکار داره راه حلش جدایی نیست

درضمن آینده ای ک نیومده رو قضاوت نکنید

شما میتونید 

الهی اینده تون پرعشق

روزتون بخیر.

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

کار رو این مردا سخته و تا وقتی خودشون قبول نکنن که مشکل دارن و دنبال درمان خودشون نباشن مشکله که درست بشن شما رو هم پیر میکنن😑 مگه ما جقدر عمر میکنیم که بخوایم با همچین ادمایی هم سرو کله بزنیم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
2810