2777
2789

ما وقتي راهنمايي بوديم 

اينقدر تباه بوديم و البته تحت تاثير رمانايي كه نويسنده هاش همسن خودمون بودن 

فانتزيمون اين بود ك ي مرد خشنو بداخلاقو گند دماغ ك ١٠سال بزرگتره از ما 

بيادتو زندگيمون 

بعد يجا براش پرو بازي دراريم زارررت بزنه تو گوشمون😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 يني فانتزي سيلي خوردن داشتيم 

.

.

.

حالا الان يارو چپ نگامون كنه جررررر واجرروروش ميكنيم 

چقدر تباع بوديم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره خون از دهنم میومد بعد داد میزد مگه بهت نمیگم تو فقط مال منی لعنتتتتتتتی چرا انگشت میکنی ت  اعصاب من الان شوهرم با صدای یکم بلند بگه سحر دو روز بهش میگم یادت باشه با من بد حرف زدی ببین کی بزنم برات😂😂😂😂😂😂😂

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
خاک دو عالم تو سر من منم همینطوری بودم

واقعا چرا بايد خوشم ميومد ك پسره منو بزنه 

مثلا نكردم بكم جنتلمن باشع خوب باشع مهربون باشي 

حتماااا بايد وحشي باشع😂😐

واقعا چرا بايد خوشم ميومد ك پسره منو بزنه  مثلا نكردم بكم جنتلمن باشع خوب باشع مهربون باشي&nbs ...

اون خوی وحشیگریش جذاب بود اخه لعنتی😁😂😂

یاد یکی از دوستام افتادم بنده خدا میگفت من دلم میخواد شوهرم شکاک و بد دل باشه همش بهم گیر بده...بعد چندسال دیدمش گفت ازدواج کرده و بعد چندماه جدا شده پرسیدم چرا گفت شوهرم شکاک بود😞🙃

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره ...

وااااای تو کی بودی،عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی فقط مال اونی🤣🤣🤣🤣

اخی یادش بخیر منم میخوندم همش دوس داشتم پسره غیرتی بشه واسم😁بعد پسره با خانوادش مشکل داشته باشه من ...

مهربون و صلح جو کی بودی تو😂😂

واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره ...

لهنتیییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من هنوزم فانتزیمه لامصب خخخخخخخ

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
2810