2777
2789
سلام بچه ها...من خیلی روی غذاهام خورد خوراکم ومیوه حساس شدم.می ترسم چیزی بخورم نی نی ام دلش درد بگیره...بیایین و بگین چیا خوبه چی بد...ناهار شام چی می خورین
اگه نی نی ات نفخ داره سعی کن حبوبات و نوشیدنی های گازدار نخوری.و الا رژیم بخصوصی نداره.
از بعضی از آدمها تنها خاطره می ماند و از بعضی های دیگر هم هیچ! خاطره ساختن لیاقت می خواهد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام غزل جون ......گردو اب پرتقال توت واینا ومغزها شیر وچرب وخوشمزه میکنن و

عدس خربزه وریحان ...شوید شیر سوپ ماهیچه شیر رو زیاد میکنه امتحان کن

بوس برای هدی کوچولووووووووو
برای حاجتم یه صلوات میفرستی خیلی ممنونم التماس دعا
طلاجون برای هر کس یه چیزایی شیر رو اضافه می‌کنه
مثلا کله‌پاچه،آش رشته، آبگوشت، ماءالشعیر (میگن مال شرکت بهنوش بهتره چون عصاره مالت هست نه اسانس)، عرق رازیانه یا رازیانه خشک، قطره شیر افزا و...
سلام

من از خیلیا کاهو رو شنیده بودم. که البته برای من خیلی موثر بود.

در مورد رژیم غذایی خودمم خیلی دقت میکنم چون پسرم خیلی خیلی حساسه و سریعا غذایی که میخورم روش اثر میذاره....
اللهم عرفنی نفسک
من شیر که میخورم شیرم فوق العاده میشه.
دیگه سر ریز میکنه.البته فقط شیر کیلوویی که از لبنیاتی ها میخرم . و خام هست. میجوشونم. شیر پاکتی و فرادما اکگه بخورم پسرم پس میاره شدید.
قطره شیر افزا هم خوبه. زیره هم دم میکنم بد نیست
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
همراهان و دوستان همیشگی نی نی بازار:

آپلود سنتر عکس رایگان

با توجه به نقش مهم شیشه شیر در سلامت و بهداشت نوزاد و کودک ، نی نی بازار مفتخر است تا نسل جدیدی از بطری های شیر نوزاد و کودک را به مشتریا ن خود عرضه دارد.
شیشه های شیر Playtex با ویژگی های منحصر به فرد، یکی از پرفروشترین محصولات تغذیه نوزادان در آمریکای شمالی به شمار می رود. طراحی منحصر به فرد این بطریها این محصول را از سایر بطری های مشابه در بازار متمایز می سازد. شرح برخی ویژگی های این بطری در زیر آمده است.

- طراحی خاص این محصول باعث می شود تا با نگاه داشتن هوای بطری در قسمت انتهایی از ورود هوا به سرپستانک خودداری و از ترکیب شدن شیر با هوای اضافه جلوگیری می کند. در نتیجه شیر درون بطری عاری از حباب خواهد بود.
- حالت زاویه دار این بطری نوشیدن مایعات را برای نوزادان و کودکان آسان می سازد.
- سیستم هوای طراحی شده در این محصول باعث می شود تا مایعات بطور پیوسته جریان داشته باشند.
- در این بطری ها ماده سمی Bisphenol A به کار نرفته است و تمامی محصولات BPA Free می باشند.
- طراحی ویژه و سبکی شیشه ها، گرفتن بطری را برای دستان کوچک کودکان آسان می کند.
- به دلیل باز شدن قسمت انتهایی بطری، بدنه بطری بطور کامل قابل دسترس است و شستشوی کامل بطری بسیار راحتتر انجام می گیرد.

برای اطلاعات بیشتر به نی نی بازار مراجعه کنید.

www.ninibazar.com

من خودم چندتا غذا اختراع کردم!

بااینکه دخترم اوایل کولیک داشت شکر خدا این غذاها اصلا اذیتش نکرد

شامی مرغ: سینه مرغ + ران مرغ و سیب زمینی پخته و یه پیاز خیلی کوچولو رو با فقط نمک، تو غذاساز میکس و چرخ میکردم. با زرده تخم مرغ(سفیده گوگرد داره و نفخ)، حالت شامی ، تو روغن کم سرخ میکردم.

(ادویه ممنوع، سفیده تخم مرغ ممنوع)

.

آش سبزی و گوشت: کمی ماش و کمی جو(سایر حبوبات ممنوع)از دو روز قبل میخیسوندم تو آب و نمک.

ماش و جو رو می پختم و اولین سری تا کف کرد، آبش رو دور میریختم.

گوشت گوسفند رو هم با یه پیاز کوچک پخته و ریش میکردم

آب قلم هم همیشه تو فریزر آماده داشتم.

سبزی آشی، ماش و جو، گوشت گوسفند، آب گوشت گوسفند، آب قلم، کمی پیاز سرخ کرده، کره محلی رو بار میذاشتم حدود ۲_۳ ساعت. 

هم مقوی و چرب بود هم لذیذ.

.

کوکو مرغ: گوشت مرغ پخته ریش شده، سیب‌زمینی پخته، شوید زیاد، زده تخم مرغ

. کوکو گوشت گوسفند : گوشت گوسفند ریش شده، سیب زمینی ، شوید ، زرده تخم مرغ

.

کباب جوجه، کمی برنج با زیره فراوان ، کره محلی

.

کباب گوشت گوسفند، کمی برنج با زیره فراوان ، کره محلی

.

کباب کوبیده گوسفندی: گوشت گوسفند چرخ شده، کمی پیاز و نمک .

یا 

کباب کوبیده مرغ: گوشت مرغ چرخ شده، کمی پیاز و نمک.

.

مثل کوبیده به سیخ می‌کشیدم رو‌ زغال کباب میکردم. . رو زغال یا تابه چرب کباب میکردم. یا یه صورت کباب تابه ای 

.

سوپ مرغ: کمی جو از قبل خیس خورده، مرغ، یه تکه کوچک هویج،سبزی خیلی کم، کره، رشته سوپی خیلی کم.

پخت آب قلم با کمی شکمبه گوسفندی و یه پیاز کوچک

.

کوکو سیب زمینی: سیب زمینی پخته+مقدار فراوان شوید(باد شکن هست)+نمک+ زرده تخم مرغ

.

چای کمرنگ شیرین یا لیدی میل + نان شیرمال، یا نان و کره و مربای هویج یا خرما و گردو.

.

من تو ۲۰ روز اول اینقدر غذا نخورده بودم بخاطر کولیک دخترم، که از وزن قبل بارداری هم ۲ کیلو کمتر شدم‌ . شیر دیگه نداشتم. 

دیدم اینطور نمیشه. این رژیم غذایی رو برای خودم آماده کردم