2777
2789
خصوصیت خوبش اینه که هرکاری از دستش بر بیاد کوتاهی نمیکنه. دست و دلبازه. مهربونه. ادم رو خوب درک میکنه. اما یه خصوصیت بد داره که زود عصبی میشه و وقتی عصبی میشه حرفایی به زبون میاره که نباید. البته من الان دیگه عادت کردم و موقع عصبانیت اصلا به حرفاش گوش نمیدم و نشنیده میگیرم. خودشم میگه وقتی عصبانیم سمتم نیا
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم خیلی زود عصبانی می شه و حرفایی رو که نباید بزنه می زنه و موقع غذا هم همیشه غذا اضافه میاره چه کم بریزی چه زیاد فقط غذا نیست هر چیز خوراکی رو تا ته نمی خوره مثلا شیشه عسل تموم نشده یکی دیگه رو باز می کنه یا جعبه خرما این کارش واقعا عصابمو خورد می کنه
خیلی شکموست- فشارخون و دیابت هم داره- زود عصبانی میشه
ولی خیلی به برنامه های من احترام میذاره- هرکلاسی بخوام برم یا هرجایی برم چیزی نمیگه. البته منم اهل سواستفاده نیستم. خودم هم کار میکنم. خونه م هم همیشه مرتبه
شوهرم عاشق من شد. اولش یکطرفه بود ولی منم کم کم بهش علاقمند شدم. خودش میگه نذر کردم اگه بهت برسم محدودت نکنم.خخخخخخ
به خانواده م احترام میذاره- اهل رفت و آمده- براش خیلی مهمه منم با فامیلاش خوب باشم
درضمن تو تصمیم گیری واسه خریدخونه و ... یک کلامه- یه کم هم ذاتا خسیسه. خیلی هم شلخته س
شوهر منم خیلی صبوره و مشوق من تو تمام برنامه هامه
بدیش اینه که کم حرفه البته نه همیشه ولی من دوست دارم همیشه بگه و بخنده
در پیش بیدردان چرا فریاد بیحاصل کنم ***گرشکوه ای دارم زدل بایار صاحب دل کنم
2810