2777
2789
عنوان

دوران حساس کوچولوهای تیر

1146 بازدید | 8 پست
سلام
دختر من 23تیر 88 به دنیا آمده که من هنوز به طور کامل دخترم را از پوشک نگرفتم وهنوز هم شیر خودم را هم میخورد در این ماه قبل از تولد 2 سالگی اش تصمیم دارم از شیر وپوشک بگیرمش خوشحال می شوم که دوستانی هم که مانند من این دو کار را در برنامه خود دارند با هم تبادل اطلاعات کنیم تا کوچولو هامون با بهترین لحظات این دوره را سپری کنند
راضی جان منم دخترم اول تیر 88 به دنیا اومده.تقریبا چهار ماه میشه از شیر گرفتمش و دو هفته است که در تلاش هستم از پوشک بگیرمش اما هنوز موفق نشدم! به نظرم این خیلی از شیر گرفتن سخت تره.
از بعضی از آدمها تنها خاطره می ماند و از بعضی های دیگر هم هیچ! خاطره ساختن لیاقت می خواهد!
نمیشه همزمان این دوکار رو انجام بدی ..........دختر شما وقتی از شیر گرفته میشه انگار دنبال گمشده میگرده تازه میخواین از پوشک هم بگیرین هم خودتون اذیت میشین هم نی نی من دخترمو وقتی از شیر گرفتم واقعا داشت منو روانی می کرد خیلی وابسته البته بچه ها باهم فرق میکنن دخترم خیلی منو اذیت کرد خیلی خیلی گریه میکرد تا چند شبانه روز بعدش مجبور شد م مجدد بهش شیر بدم دخترم دی ماه 87 به دنیا اومده به خاطره لحظه های بد از شیر گرفتن می ترسم از پوشک بگیرم فعلا البته منم میخوام تا هوا گرمه دست به کارشم ولی میدونم سخته

واسه از شیر گرفتن من یه انار دون میکردم در حال دون کردن انار یاسین بهش می خوندم و فوت می کردم دخترم هم تند تند از انار میخورد خیلی خوبه آخرین شیر رو هم به نیت حضرت علی اصغر(ع) بهش دادم سعی کنید در یه جای متبرک باشید ولی تابستون بچه ها گناه دارن اذیت میشن به هرحال موفق باشین .
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون از جوابتون منم تصمیم دارم اول از شیر بگیرم وقتی عادت کرد از پوشک بگیرمش چون می خواستم دو سال کامل بهش شیر بدم به گرمای تابستان برخوردم وگرنه شنیده بودم که در گرما خوب نیست ولی مجبورم دختر من هم خیلی وابسته است
محیا جان پیشنهادت در خصوص نیت و مکان آخرین شیر دهی عالی بود ممنونم روناک جان امیدوارم موفق شوی
از دوستان عزیز دیگه کسی نیست که این دو برنامه را داشته باشد تا با هم شروع کنیم ؟