2777
2789
عنوان

همه نی نی های متولد شهریور 92 و ماماناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 305962 بازدید | 21699 پست
سلام به امه مامانا من مامان خرداد 92 هستم،پسرم داره 1 سالش میشه خوشحال میشم وبلاگمو ببینید،ایده هی بسیار خوبی برای تولد خوشگلاتون دارم کلاه و ریسه و عدد تولد همه ست،حتی میتونید کیک تولدتون رو همون مدل سفارش بدین،یا نه مدل کیکی که میخواین عدد و کلاه و ریسه سفارش بدین، من برای تولد پسر خودم درست کردم،بسیار کار شیک و تکیه که توی سری کاری های بازاری نیست و تک و مخصوص کوچولوی شماست. امیدوارم بتونم کمکی بکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم دعوت کنین
خدایا با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن ها ممکن بعد از ۶سال سختی بالاخره خدا بهترین فرشته های اسمونی رو بهم هدیه داد نازنین زهرا و یاسمین زهرا در تاریخ ۹۵/۰۴/۱۱بدنیا امدن خدایا شکرت بابت همه خوبیهات 
سلام. برای برگزاری یک مهمانی خاص و راحت، پیشنهاد ما را فراموش نکنید برای سفارش انواع فینگرفود (سینی‌های اردور) برای پیش غذا، انواع سالادهای بین‌المللی، انواع دسر، کیک، کاپ کیک. یا حتی انواع نوشیدنی (کافی شاپ را برای مهمانانتان به خانه بیاورید) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=867031&postID=34004296
شماره تماس: 0912.509.1.502
2810